Ahojte, čo pomáha v boji proti vráskam okolo očí / vejárikom?
@minenkak oh no botoxu sa chcem práve vyhnúť. Že keď už raz začnem s botoxom, budem musieť už stále na botox. Je to pravda?
Ja chodim na botox do čela, nic ine mi na tie vrasky nezaberá. Staci mi ist 1x za rok.
Nie,nie je,smelo choď na botox ak budeš spokojná môžeš pokračovať, ak nie jednoducho už nepôjdeš
Botox okolie očí a to mam výrazne vrásky nič iné nepomohlo
Zbytočne trápenie predtým dávam si čelo, očí a vrásky hnevu dovtedy som len vyhadzovala peniaze za kremy a blbosti
@zara1996 ja som toľko vyhodila za kremy a blbosti. Mňa viac trápila vráska hnevu , to sa ma každý pýtal co zazeram, fakt to vyzeralo zle, až botox to dal do poriadku. Potom som si dala čelo aj očí a mam klud. Toľko ser co som nakupila.
Kamoška sa stále zdrahala platila si hu fu ci ako sa to vola, stalo to viac ako botox a nakoniec aj tak musela ísť. Už sa tomu nebránim dva krát ročne idem a mam pokoj. Uberie to veľa rokov opticky
no na vrasky nepomoze naozaj nic len botox.
kremy atd su prevencia
@lakebabe a po botoxu nie je vidieť vôbec ta vráska? Je úplne vyplnená ako keby tam nikdy nebola?
Ďakujem za odpovede. A v akom veku ste začali s botoxom? A asi tak približná cena?
U mňa nie vôbec to nie je vidno ale vsetko záleží od lekára ja mam veľmi dobrú doktorku, ale až na tretí pokus som našla tu správnu. Ja mam cenu bez bloku za trojkombináciu týchto troch miest asi 210 eur.
Ja som s botoxom začala v 33 oči v 35
@lakebabe a názov kliniky môžeš prezradiť? Oh váham, bojím sa toho botoxu, hlavne okolo očí, ale tie vrásky mám hlboké....asi ina cesta nie je...
Ak sú hlboké , tak ti to botox vyplniť nemusí a môže to byt stále vidieť…
Fabulous Clinic , mudr Fecmannova, ona ma kliniku v Petržalke v zdravotnom stredisku , ale chodí par krát mesačne robiť aj do NR a Za.
@lakebabe ďakujem
@nicoletta98 veď toho sa obávam, že to nebude mať efekt...a keď sa usmejem, či to nebude pôsobiť umelo
Ja mám 41 a muž (pracuje v oblasti estetickej chirurgie) mi povedal, že mám najvyšší čas začať s botoxom ako prevenciou hlbších a výraznejších vrások. Vďaka botoxu sa ich tvorba oddiali. V pohode stačí 1x do roka. Keď nebudeš chcieť, nedáš, nie je pravda, že sa potom musí stále. Predtým mi muž pichal nepravidelne, asi 2x čelo.
Veľa toho ako to bude vidno po pichnuti je o šikovnosti lekára. Mam napríklad strašne hlbokú vrasku hnevu a prvý lekár mi tvrdil, že sa to vyplniť dobre neda a bolo mi to stale vidno . Táto druha to spraví tak, že všetko vyzehlene.
@lakebabe dobre vedieť aj o tom, že niektorí to berú ozaj len ako biznis, pichnúť a vyúčtovať aj keď to nie je 100% . Ďakujem za info 🙂
@lakebabe prosím ťa a na tú vrásku hnevu ti stačil iba botox? či musela pichnúť aj kys. hyalurónovú?
Táto co chodím teraz to vie urobiť len s botoxom ze to mam vyzehlene predtým na dvoch klinikách to nevedeli a museli aj kh dávať lebo to vyzeralo zle
@lakebabe ďakujem za odporúčanie 👍🙂
Botox