Ahojte poraďte čo na kruhy pod očami.. v minulosti som si bola vpichnúť kyselinku ale také modriny sa mi urobili, že kým zmizli tak zmizol aj ten efekt
@endzi83, toto je taká blbost, že až. A ešte aj obličky sú kruhy pod očami. Mám obličky aj pečeň v úplnom poriadku a kruhy pod očami také, že sa bojím chodiť do zoo, aby si ma tam nenechali ako ďalšiu pandu.
@autorka, mimo kyseliny hyalurónovej nič moc. Krémy, korektory, makeup, proste skúšať, čo ti sadne. Alebo potom okuliare.
priciny mozu byt oi aj genetika, dehydratacia, anemia z nedostatku zeleza, nedostatocne okyslicovanie krvi, uzkost, depresia, stres, unava....
ja mam geneticky tmave kruhy pod ocami, je to horsie ked menej pijem, som unavena alebo mam menej zeleza.
@vroni
@vroni
@mrkvicka060
@bela30 nedávno som bola na preventivnej prehliadky u všeobecnej lekárky z tej stranky by som mala všetko v poriadku.
Zdravo sa stravujem a takisto cvičím. Čo je ale pravda môj otec ma kruhy pod očami, čiže je možné že to mám najskôr dedičné. Možno ešte dám šancu tej kyseline
Zeny v mojej rodine to mame geneticky dane.
@bilotti kruhy pod očami znamenajú zanesenú pečeň, asi by som riešila najskôr pečeň.