Čo na večne suché a šupinaté pery?

nikolet29
9. jan 2024

Poraďte čo na večné suché šupinate pery

pe_mi
9. jan 2024

@nikolet29 📌

jenny224
9. jan 2024

Zlepšiť pitný režim, suché pery ho často odrážajú, príp. peeling na pery no a kvalitný balzam, ja používam od Liqoil

madeincssr
9. jan 2024

@jenny224 aj ja to mam vzdy celu zimu. Uz aj sa idem napit vody.

jenny224
9. jan 2024

@madeincssr nechci vedieť, aký ho mám ja, aj v lete. Ale druhých vždy poučujem, čo majú robiť 🤣

madeincssr
9. jan 2024

@jenny224 presneee, aj to aj ja 🙃.

luciaruz
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ibrunova
9. jan 2024

Mne paradoxne niekto poradil, že raz za den jemne pery vydrhnúť zubnou kefkou a potom natrieť.

luciaruz
9. jan 2024

My mame s muzom vyskúšané mnohe desiatky balzamov na pery. Najhorsie zlo znacka Labello. Casom pery vysusuje. Zalezi ci chcete hutny, alebo jemny. Moj muž ma rad take jemne, za roky co skusa skončil pri neutrogene. Vyborna stara klasicka Placenta. Ja mam rada hutne, výborný carmex, Kneipp, Laneige, z lekarne napríklad Nuxe a LaRoche. A hlavne mazať, mazať, mazať. V žiadnom prípade nerobiť peelingy, o par dni ste tam kde ste boli, pery maju velmi jemnucku kozu.

minesasubu
9. jan 2024

Med , Jeleni luj

kacusik69
9. jan 2024

Vela pit v prvom rade a balzam Blistex

em4life
9. jan 2024

Ja som mala takyto problem a pomohla mi kozmeticka vazelina. Plus treba doplnit vitaminy, myslim, ze je to niektore Bcko (na google sa to da vyhladat). Tiez sa mi tak prejavovala alergia na ruze/lesky na pery z drogerie.

sabinka022
9. jan 2024

@nikolet29 Mast na bradavky(Purelan, DM babylove atd).

nikolet29
autor
9. jan 2024

@em4life používam ceruzku na pery už dlhšie..žeby to spôsobovala tá 🤔

nikolet29
autor
9. jan 2024

@sabinka022 masť na bradavky z DM mi ich ešte viac vysusila

marca12
9. jan 2024

@nikolet29 toto nic neprekona,obycajna pomada na rty a mam ich krasne celu zimu. Funguje zazracne

tykat
9. jan 2024

@nikolet29 obycajny jeleni loj, klasicka pomada, vsetky ostatne balzamy mi to len zhorsovali.

em4life
10. jan 2024

@nikolet29 kludne to moze byt alergia na nejaku zlozku. Mne napr. extremne vysusoval lesk Burjois, musela som ho vyhodit. A vobec nemozem pouzivat cervene ruze, to ma pery stipu a supu sa mi.

barborka2708
11. jan 2024

@marca12 presne toto je u mna neprekonatelné. Najlepši balzam na pery.

patrisaa
15. jan 2024

Jednoznačne neutrogena. Konzistenciou je ako krém, vsiakne sa a hydratuje hĺbkovo. Nestačí ti zamastiť pery mastným jelením lojom.😊 Dlhodobo striedam neutrogenu na hydratáciu a niečo mastnejšie, napríkad Labello na ochranu von v zime.