Ahojte, poraďte niečo na rozšírené póry (líca, čelo)
- čistiaci gél, sérum, krém. Naozaj niečo účinné čo ich stiahne.
@mirka193 Clinique Pore Refining Solutions Instant Perfector
korekčný krém pre zmenšenie pórov
Davam pod alebo na makeup je to jedno a pory, jazvicky su menej viditelne.
Uplne nezmiznu, ale mozes vyskusat dalsiu zimu frakcny laser alebo mozno uz maju nieco novsie na trhu ja som na to bola pred 15timi rokmi, mne nepomohlo lenze ja mam jazvicky po akne. Teraz isto maju uz aj nieco lepsie...
@mirka193 la roche effaclar. Proti nedokonalostiam ...zaberie. Tiez som dlho hlafala, tiez mam taky tip pokozky. Nezmizne, ale uvidite rano 😊
Potom napiste,...a nestahuje len pory,plet je krasna, ziariva, vypnuta...len keby to nebolo take drahe...davam si ho na cistu , odlicenu, stonizovanu plet, a na serum este krem proti vraskam a vylucit micelarne vody
@mirka193 noc ti ich nestiahne, je to tvoj typ pleti a mas ho predurceny.
jedine co mozes, pory udrziavat ciste. preplne pory su samorejme viditlenejsie. ten "bordel" v niich ich roztiahne. no uplne sa ich nezbavis.
ako cistit pory?
ak sa licis - dokladne odlicit.
potom precistit gelom pre tvoj typ pleti.
potom pouzi toner.
nasledne plet poriadne hydratuj, plet s rozsirenymi pormi je bud zmeisana, alebo mastna ( podla toho, kde su rozsirene pory, ci len v T zone,a lebo vsade ) a dehydrovana plet sa viac masti a leskne, aj lesk pleti dost zvyraznuje pory.
udajne je dobre na cistenie porov exfoliacia AHA+BHA kyselinami a nasledne pouzit ilvu masku. ilova maska dost susi, cize potom sa kludne moze pouzit nejaka hydratacna maska.
na nos su samozrejme aj tie naplaste.
a teda kazda kozmetika,c o pouzijes by mala byt vhodna pre tvoj typ pleti, lebo ak pouzijes neico mastne, budes sa zrejme dost lesknut, co opat pory zvyraznuje.