Zdravím, vie niekto prosím poradiť? Mám extrémne citlivé oči, všetko im vadí a veľmi rýchlo začervenajú, vietor, klíma, prievan, suchý vzduch, aj líčenie. Mám aj suché oči, takže je to problém. Keďže pracujem s ľuďmi, je mi to nepríjemné. Máte niekto skúsenosti s nejakou vhodnou prírodnou kozmetikou? Niečo, čo nedráždi a nespôsobuje začervenanie? Budem vďačná. Silvia
@itaa ja mam tiež extrémne citlivé očí, špirálu ani tiene vôbec nepoužívam, ešte sa mi zrejme začala aj rosacea. Keď idem von bez okuliarov ani na krok aj keď je pod mrakom, špirála mi bola doporučená od zn.Bionike, už som ju testovala asi 3 krát a bolo to fajn, žiadna reakcia. Ale ako hovorím žiadne sminky na očí keď nemusím nedávam, okuliare a vždy keď idem von tak si kvapkam hyalu kvapky fresh (zelený obal) a ešte mam v prípade ze to mam extremne červené tiež hyalu ale v žltom obale ( neviem presný názov) a vždy okuliare(slnecne) tiež mi fakt tlmia všetky možné neplechy, a keďže mam rosaceu aj na tvári co najmenej sa zdržiavam na priamom slnku a na hlave klobuk , šiltana
@chrobacik41 dakujem za odpoved. Fakt som si myslela, že nikto okrem mňa nemá červené oči. Je to fakt nanič. Skúsim tú značku Bionike. Ja si tiež niekedy kvapnem umelé slzy, iba bez konzervantov, aj keď mám niekedy pocit, že aj tie mi dráždia. Diky, Silvia
Mne vyhovuje mery key alebo nejak tak. Moje oči zase neznasu spiralu a linku. A ak tak spiralu len tak ze mam zatvorené oči. :( držim palce