Ahojte občas keď sa oholím a menej som spal, tak mám okolo úst vrásky - asi od smiechu (veľa sa smejem)... Na svetle ich ani moc nevidieť, ale v prítmi trochu aj hej (aspoň teda ja ich vidím a vadia mi).. Hlavne teraz v lete keď som opálený ich vidieť viac. Čo by ste mi vedeli odporučiť proti vráskam?
Som chlap vôbec sa nevyznám v kozmetike alebo nejakých zákrokoch. Ale toto je ženské fórum a vy ženy výzoru venujete veľa času tak snáď mi budete vedieť poradiť.
Ale po rýchlom goolení som našiel nejaké riešenia:
1. nejaký lepší hydratačný krém proti vráskam trebárs:
a) https://www.alza.sk/beauty/loreal-men-expert-vi...
b) https://www.notino.cz/vichy/liftactiv-collagen-...
c) https://yves-rocher.sk/hydratacna_starostlivost...
d) nejaký iný
poradte najlepší...
2. kolagénové kapsule (mám doma kupoval som na kĺby kôli posilke)
3. tvárová joga - na normálnu jogu chodím, ale tvárovú som teda ešte neskúšal.
4. nejaké zákroky. čo je dobré? Botox ani nejaké drastické chemikálie určtite nebudem skúšať... Keďže to vyzerá divne a xicht sa po tom nafúkne. Dali by sa vrásky odstrániť trebárs laserom? Nehovorím že by som na taký zákrok išiel len sa pýtam aby som vybral najvhodnejšiu možnosť.
5. pravidelná masáž tváre u kozmetičky?
Na peniazoch nezáleží.
ziadne zazracne kremiky ani masaze ti vrasky nevyplnia. Mozes bud pribrat - tuk ti vrasky vyplni, neholit sa alebo si dat pichnut botox alebo kys. hyaluronovu, nie je pravda, ze by si bol po tom nafuknuty, neviem skade si to vycital 😀 cudoval by si sa kolko obycajnych zien ma pichnuty botox alebo kyselinu a ani by si to na nich nezbadal.
@marcellka32 diky za rady niečo si o tom prečítam a skúsim
@pukina no len priobrať moc nechcem tuk síce vrásky vyhladí ale človek s nadváhou vyzerá staršie. a navyše nadváha u mužov môže viesť k srdcovocievnym chorobám
ad botox resp. kyselina ...a nevyzerá ten zákrok botoxom neprirodzene? a neškodí to tej pokožke? podľa mňa pchať do seba nejaké jedy neni najlepší spôsob ako zostať čo najdlhšie mladý pekný určite sú aj prirodzenejšie spôsoby. to už radšej potom rastový hormón HGH, ktorý funguje aj ako elixír mladosti (a to doslova) alebo hormón mladosti DHEA
@franko_ vrásky zo smiechu sú naj. Aj keď viem, že toto nechceš čítať...
@franko_ ak je tvoja profilová fotka skutočná, tak ti poviem, že vyzeráš dobre...ženám sa vrásky na mužovej tvári páčia
Zehlickou ...? Nebud tolko zamerany na vzhlad. Chlap ma byt trochu krajsi od certa.🙂 Ktora zena chce, aby jej muz bol castejsie v kupelni ako ona.
@franko_ ak ti ju dobre aplikujú, nič nie je vidno.
@marcellka32 Urcite to nie je jeho skutocna fotka. Cez google lens pozri 😂😂😂
@franko_ kyselina hyaluronova nie je ziadny jed, okolo kutikov ust sa botox ani neda, botox sa dava do oblasti cela a funguje na principe, ze ti v podstate odstavi mimiku a celo je hladke, nic nie je nafuknute. A kyselina hyaluronova je telu prirodzena latka, pouziva sa na vypln vrasok roky a roky aj bude. To co pises ty, tie elixiry ti vrasky nevyplnia.
Ako prevencia spf50 celoročne, na vzniknuté vrásky kyselina hyalurónová s citom lekára
@natalienka12 tak asi to nie je on ...poradíme mu, ak neverí kyseline ale radšej nejakým rastovým hormónom, tak nech sa páči
@marcellka32 je to herec Stephen Dorff
@natalienka12 jaj, no ja nepoznám toho herca 🙂
neni to moja fotka (nechcem tu zverejňovať svoju identitu.) to je herec stephen dorff :D (ktorý hral vampíra vo filme blade) ja som narozdiel od neho blonďák :D mimochodom vyhrabal som v šuflíku nejaký 5 rokov starý gel loreal a mám pocit že to trošku funguje už mám tie vrásky menej výrazné... no nič dneska po práci sa pojdem popýtať za kozmetičkou.. ďakujem Vám za rady musím preč budeme mať meeting.
…tusim si zase nejaky pubertiak robi prdel zo zien na modrom konovi…ze 5 rokov stary gel a po jednom pouziti mu vrasky vyhladil 😂😂😂 a naco my platime drahe botoxy a kyseliny ze?
@natalienka12 ziadny pubertak nevyhladil ale uz ich menej vidiet... aspon mne sa tak zda... aj ked mozno je tu teraz viac svetla tak preto ich menej vidiet. neviem... no nic ale uz musim ozaj ist lebo o 11tej mame meeting...
@franko_ Poradim ti. Po prve, neorovnavaj sa so Stephenom Dorffom ani inymi hercami. Po druhe, nepozeraj sa tolko do zrkadla na seba a vrasky nebude vidno.
Naparovaci zehlicka para vyhladi dobre.😀😉
Narcis ako vyšitý...a toto rieši chlap na ženskom fore, pre mamičky...s cudzou fotkou.....pomocccc😂
som nepochopila načo si dal tú uchmatnutú fotku... chcel byť fešák zaujímavý , či čakal ako budeme žasnúť nad jeho výzorom...
@boldo87 vďaka ... pozriem
@retatka každý sme tak trochu narcisovia - neverím že ty nechceš byť pekná.
@deti95060810 a to je zakázané dať si do avataru foto akú chcem? :/ tá prednastavená sa mi nepáčila. A navyše neni dobré každému vešať na nos svoju identitu. Napríklad keď si hľadáš novú prácu zamestnávateľ ako prvé napíše do googlu / na FB / instagram tvoje meno alebo si dá do google images tvoju foto. A preverí si ťa. Vieš koľko digitálnych stôp po sebe zanechávaš? Predstav si že by tu bolo moje pravé meno a fotka - spojené s tým že si tu pýtam rady ohľadom kozmetiky. Už by som bol zaradený do škatuľky narcis / metrosexuál / šampón, čo síce neni ďaleko od pravdy :D ale ajtak...
@franko_ Porušuješ pravidlá, pretože si si založil ženský profil a máš tu ukradnutú fotku, na ktorú sa vzťahujú autorské práva. Nie je povinné tu mať fotku, načo si sem dal kradnutú? Aby si vyzeral krásavec?
@franko_ za dva dni ti ziaden kremik vrasky nevyhladi a uz vobec nie kremik od loreal ktory je ktovie kolko po zaruke. Zlikvidovat ich vies pokial su jemne exfoliaciou AHA kyselinami (ani tie to neurobia za dva dni), alebo dopichnutim kyseliny hyaluronovej, čo je telu vlastna karka a ziaden jed. A ak nechces aby ti vznikali predcasne dalsie veasky tak sa treba o plet pravidelne starat. Jeden nater kremiku ti nic nezabezpeci
@franko_ nemusíš mať žiadne foto... 90 perc. uživateľov MK nemá vôbec žiadne foto a všetko je OK... radšej žiadne foto - ako ukradnuté z netu aby si ohúril prítomné dámy...
@deti95060810 ale ja nepotrebujem nikoho ohurovat cez net. fotku som zmenil za logo VETEMENTS.
na klebety, domyslacky a konspirovanie o profilovkach fakt nemam cas. poprosim admina o zmazanie profilu howgh
tak som predsa len našiel elixír mladosti... síce mi každý hovorí že som chlap že moje vrásky ani nevidieť že si to namýšlam atď... ale ja ich vidím hlavne keď vypijem veľa kofeinu...
bol som nedávno v nákupnom centre a tam bol nejaký obchod s krémami francúzka značka (nebudem menovať lebo nejdem robiť reklamu) pýtam si dačo proti vráskam... predavačka nejaká 20ka bola zlatá odporučila jeden krém bol veľký ako hokejový puk (teda malićký) a stál 50€ ja že čóo za toto 50€ prišlo mi to dosť lebo loreal, nivea a podobné low cost značky stoja tak cca 10€ a hovorím jej, že 50€ za taký malý krém nedám.. a ona že nech vyskúšam vzorku že je to výťažok z nejakej rastliny. tak som myslel že mi dá jednu ale moj šarm zabral takže mi ich dala rovno 15 tak som sa usmial poďakoval som jej... takže som sa tým natieral 2 týždne vždy som si riadne premasíroval pokožku na tvári a mám pocit že vyzerám o 5 rokov mladšie.a moj xicht je perfektne hydratovaný... dúfam že teraz nevyzerám až moc mlado
Poviem ti: najhoršie pre pleť je slnko, nie len to letné, ale celoročné žiarenie, čiže spf50 je najdôležitejšia ochrana pred vznikom vrások, už vzniknuté vrásky sa dajú zjemniť kvalitnou starostlivosťou o pleť, ako chlapovi poradím: ráno čistenie gélom (podľa typu pleti), sérum a spf50, večer čistenie, retinol, krém