Čierne bodky/upchaté póry

1. jún 2024

ahojte, už dlhšie mám problém s čiernymi bodkami.. pleť sa mi zlepšila no póry ostali.. neverím moc produktom ktoré su na to určené alebo zlupovacím maskám ale ak by ste o niečom čo vám pomohlo vedeli tak mi dajte vedieť.. ak si miesto kde máte rozsiahle póry naparíte ide to lahsie? ste čo sa týka toho trpezlivý? mna to vskutku celkom bolí pri vytláčaní..

marcellka32
1. jún 2024

Pleť napariť, manuálne vyčistiť jemne, potom udržiavať čisté s kyselinou salicylovou

koniarova
1. jún 2024

Kozmetička. Čo iné s tým chceš robiť. Maz musí ísť von.

alison11
1. jún 2024

Mne pomáhaj čistiace peny,gély z Avonu s nimi umývam pleť a potom natierať krémamy hydratovať a sérum Power z Avonu je naj sťahuje pôry a vyhladzuje pleť

alison11
1. jún 2024

Za mňa super a aj u 10ročného syna značka canabis serum používam len ja je aj na jemné vrásky zaroveň.

babulkomale
1. jún 2024

@alison11 prosim ta, radsej si vycisti tu plesen a spinu okolo vane, ked ju uz zverejnujes, ako tu mas robit reklamu takejto úbohej kozmetike.

katka700
1. jún 2024

Pravidelne aspoň každý druhý deň použiť elektrickú čistiacu kefku na tvár.

luciaruz
1. jún 2024

@babulkomale top komentár 😆

luciaruz
1. jún 2024

V pore je maz. A ten sa nestihne teda žiadnou kozmetikou😆 kozmetička to musí vyčistiť manuálne. A potom pridaj do kozmetiky latku "kyselina salycilova".

babulkomale
2. jún 2024

@marcellka32 keď je niekto alergický na kys.salicylovú, čo by si odporučila?

nops
2. jún 2024

Po 25 rokoch trápenia s aknoznou, mastnou a porovitou pleťou mi krásne vyčistí obyčajný kávový peeling.Na póry mi nepomohlo fakt nič,ani kožná,ani kozmeticka,žiadne čistenie "nevyhnalo" ten maz a čierne hlavičky iba ten peeling.

pusinka_1
2. jún 2024

@nops Dobry deň prosím ako sa robí ten kávový peeling? Pomixovat kavu alebo čo? Ďakujem

sisska96
2. jún 2024

Ja odkedy nepoužívam žiadnu kozmetiku, len indulonu a čistú vlažnu vodu s mydlom, nemám žiadne problémy. A ešte aj po 30 vypytuju od o mňa občiansky 😅😅

ruzovakrava
2. jún 2024

@sisska96 nie každý má nenáročnú pleť. Keby sa ja natriem indulonou tak mi tie póry svietia na kilometer.
Autorka za mňa aha+bha peeling a sonická kefka na tvár.

sisska96
2. jún 2024

Ja som práveže mala veľmi problematickú pleť, kým som skúšala všelijaké kozmetiky

sisska96
2. jún 2024

@nops káva je tiež fajn

nops
2. jún 2024

@pusinka_1 niee,obyčajnú mletú kávu čo si dávaš doma,robievala som si cca polievkovú lyžicu s nejakým suchým olejom,šípkový,levandulovy,ale som lenivá tak si kupujem hotovku,v bio obchodoch,aj v niektorých drogerkach býva,zn.sem asi nemôžem dať,S..a..L...oo..s.

pusinka_1
3. jún 2024

@nops dakujem moooc

luciaruz
3. jún 2024

Žiadna kava ani cukor, ani podobne veci nepatria na plet. To si dajte radsej na telo. Su pre plet velmi abrazivne a mozu spôsobiť mikroskopicke poranenia kožnej bariéry. Takže na toto velky pozor. Moje slova vam potvrdi kazdy odborník.