Zienky viem ze sú aj horšie problémy 😂 ale ....
Môj momentálny problém sú čierne bodky na nose a je ich dosť, hlavne na tom nose a par vedľa ... keď sa odhaľujem a vyčistim pleť tak to vidno . O pleť sa starám cistim používam kozmetiku tak ako mam a nemám toho malo ... avšak čierne bodky mam ajtak ... prosím Vás ako sa ich zbaviť 🙏 v lete nerada nosím make up ale proste ak ich budem mat bude to vidno
Mam 33 r.
Ďakujem
hlavne sa treba ukludnit, tvoje cierne bodky na nose naozaj nikto neriesi, kazdy ma svoje. netreba sa sledovat z 10 cm, lebo clovek vzdy nieco najde. inak mozes pouzivat kyselinu salicylovu, cca 2x tyzdenne bezoplachovo. to je na pory najlepsie. a uplne naj sa zmierit s tym, ze tam vzdy nejake budu, ved sme normalne ludia, nie vyfiltrovane a vyphotoshopovane figuriny.
Mne pekne pomohol chemický peeling. Dobrý je napr. od The Ordinary AHA + BHA. Pri pravidelnom používaní bolo vidieť výsledky tak po mesiaci. Ale treba si naštudovať ako a kedy ho používať.
kup si ultrazvukovy čistič je to super a neni to drahe, ja som kupila a všetky moje kolegine aj dcere kamošky to chceli, som skoro cely karton kupila v obchode😅
Ďakujem Vám baby za všetky rady. 🙂
O tej kyseline salyciovej som ešte nepočula alebo ak aj áno nevenovala som tomu pozornosť ale určite začnem idem si to naštudovať. 🙂 👌
@ildiko36 dakujem. 🙂 super 👌
A naozaj to pomáha na tie čierne bodky? Idem to pozrieť na nete. 🙂
@kiwi3 áno ja viem máš pravdu je to tak ako píšeš, ale proste ja som kus zaťažená na seba a na výzor co sa týka pleti a tiež aj vlasov tak preto to možno riešim kus viac prehnane a vadí mi to tam
Zienky a neviete konkrétne poradiť produkty s tou kyselinou salyciolovou? Pozerám ze ru rôzne a rôzne percenta a rôzne produkty
Pozerám ze The ordinary serum ma fajn recenzie
@ildiko36 prosiiim aj mne posli ip 😍
Autorka, prosím ťa odkiaľ si? Keď píšeš “kus” mi to pripomenulo yoršírčinu z knihy “Tajná záhrada” 🙂
@ildiko36 poprosím aj ja info do IP, ďakujem
Mne pomohlo poctivo dodrziavat cistiacu rutinu (odlicovaci olej, potom gel, ziadne pletove vody a micelarky a pod..) a pravdepodobne aj tie AHA, BHA. Nezmizli mi sice uplne, ale sama som prekvapena, ze sa mi to viditelne zlepsilo. Ja napriklad koncentrovanu salicylku neznesiem, pouzivam krem, kde je kys. glykolova a salycilova je len v miernej koncentracii. Musis vyskusat, co ti sadne, kazdy to mame inak..
@domininini ok
Práve som so všimla ze v uvodnom príspevku som použila slovo odhalujem namiesto odmaĺujem 😂
@leadan som zo stredného Slovenska🙂 co je to yoršírčina 🙂 ani neviem 😂
Nedávno sme s dcérou dočítali knihu “Tajná záhrada” boli tam postavy pochádzajúce z grófstva Yorkshire (najväčšie a najrozľahlejšie v celom Spojenom kráľovstve Veľkej Británie a Severného Írska) a často tam spomínali “kus” . Keď som prečítala tvoj príspevok, vrátilo ma to naspäť do knihy 😊
@leadan jaj aha chápem 🙂 👌 milé
The ordinary AHA+BHA je super, sice nezmiznu uplne ale vyrazne sa zredukuju.
Pravidelne ti ich vycisti kozmeticka a medzitym pripravky na baze kyseliny salicylovej.
Precitala si si co to vlastne je a preco sa to tvori?
Tak tam mas aj odpovede ako s nimi nalozit.