Ahojte neviete či to môžem natrieť dcérke aj na tvár?Bud jedno alebo druhé
Podľa mňa určite áno, je to krém na celé telo
Kludne hoci aky. Tam je dolezite SPF a nie kt. krem.
Pre deti je vhodný akýkoľvek s faktorom 50. Ja mám tento istý, ale používam aj ten Cien Kids. Oba sú dobré aj pre dospelých, keďže ja môžem len tie pre deti.
@katkaseiner 5 rokov
Ďakujem vám ide o to ze žiadne nám nepasuju krémy a tak nám dr navrhla cien ,len teda bolo ich veľa nevedela som či môžem aj na tvár dat lebo stále ma hrozne červené líca, naposledy si ju dr pomýlila s 5 chorobou ,nemôže vôbec na slnko ani na dvor A nič nám nezabera
@lilka121 vyskusaj na kusku a uvidis. Zial nie kazdemu sedi vsetko, ja som skúsila vekovo ovela skor
@lilka121 nemá dcérka rosaceu??
@stellariaaquatica ,neviem ale mam podozrenie na to ,lenže toto má stále každý rok od jari po celé leto od malička, dávali sme na to holtov krém atď.. naposledy sme mali locoid asi
@lilka121 vyzerá to na rosaceu, choďte si to pozrieť k dermatologicke. Je horúca, ak prejdete z tepla do zimy? To je jeden z príznakov
@stellariaaquatica áno a teraz to ma ešte horšie na obidvoch stranách
toto naozaj bude rosacea. ja ju tiez mam a sedia mi naozaj len niektore kremy... bezne drogerkove vobec, bohuzial
@missviolet a môžem vedieť aké?Mi nemôžeme na tvár nič, ani bežné krémy na tvár, pomáha trochu locoid ,a z opaľovacich sme ešte neskúsil dailong
@lilka121 ahoj, moja dcera je velmi alergicka na slnko a uplne biela, tiez sa jej robia podobne flaky na tvari. Urcite mozeme odporucat Ladival alerg spf 50+, to jedine nam zatial naozaj funguje. Davam jej to aj na tvar. Drzim palce
@ivanakusnirik ďakujem dávame ten ladival nakoniec tiež a bola na výlete na slnku a nevyhádzala sa z neho ,kúpila som ladival hoci každý aj dr odporúčali biodermu
@lilka121 daylong žiaľ už nie je v predaji, pod týmto názvom. Dostať ho však pod názvom cetaphil. Je to z dôvodu nejakej obchodnej politiky. Najlepší krém na svete. Filtre sa vstrebu do hornej vrstvy kože, ktorá sa olupuje,neprenika hlbšie, poskytuje okamžitú ochranu na slnku,do vody po 20 minútach a čo je najlepšie,natieranie sa po kúpaní nemusí obnovovať,samozrejme opatrné mamičky môžu natrieť dva x denne. Bonusom je vynikajúca textúra, ľahká roztieratelnost, výborná vstrebatelnost, perfektná čistá vôňa a hlavne nelepí a jediný krém po ktorom som nemala alergiu.Pouzivam lotio 30 faktor. Geniálny bol aj ich krém po opaľovaní, s modrým nápisom,ten žiaľ dostať iba v Švajčiarsku, myslím že by sa dal objednať. Prepáč že som sa tak rozpísala. Vždy ma mrzí keď dobré a funkčné veci zmiznú z trhu. Inak mali sériu aj pre deti, či maju este pod touto novou značkou,to neviem. Je dostať len v lekárňach.
nepises aka je stara... ja som najskor odskusala ked boli deti male, nemali sme s nim problem... takze pouzivame len tento cien 50 SPF