Chumáče vo vlasoch

cic33
23. okt 2024

Zienky, s malým som bola týždeň v nemocnici a vlasy som si dávala stále do drdola a dnes ako sme prišli domov že vo vlasoch mám dva chumáče pri hlave a riadne zamotané vlasy. Po dĺžke sa mi daju rozčesať ale tie chumáče vôbec, mám dlhé kučeravé vlasy a naozaj si to necjcem odstrihnúť lebo si nechcem predstaviť akoby to vyzeralo. Prosím vás o rady lebo už som zúfalá

fairyy
23. okt 2024

@cic33 pravidelne sa mi to deje a mam inak rovnako dlhe kucerave vlasy, chce to len davku trpezlivosti, umyt vlasy a za mokra s dobrou kefou so stetinami cesat a cesat a cesat a ono to pusti (co to vytrhnes, ale pusti to)

andreatytler
23. okt 2024

@cic33 Namoc vlasy, daj si poriadnu davku kondicionera a rozces a potom mozes normalne umyt.
Dufam ze drobec je uz vonku z choroby.

ina2405
23. okt 2024

@cic33 mne pomohlo ručne pomalinky uvoľniť tie chumáče.

jancejance
23. okt 2024

@cic33 mne pomohol glis kur rozčesávač- v spreji, majú rôzne drhy, plus opatrne hrebeňom alebo rukami postupne po prameňoch rozmotávať/rozčesávať

misuliacik81
23. okt 2024

Olej na vlasy ide to krásne rozčesať.

paty277
23. okt 2024

Kondicioner (veľa) na mokré vlasy a hrať sa s tým pôjde to pekne len treba trpezlivosť

andreablabla
23. okt 2024

@cic33 kúpiť si glisskur sprej bezoplachový. Poriadne nastrieľať na vlasy a rozceše sa to. Odskušané.