Chodíte na pedikúru?

20. aug 2024

Ahojte baby chodíte na pedikúru ? Ja som ešte nikdy nebola ale chcela by som ísť vydržím to b pohode keďže som veľmi štekliva na nohách. Oplatí sa mi ešte ist keďže už pomaly konci leto
Dakujeem

simca115
20. aug 2024

Samozrejme že áno. Ja bez toho by som nemohla existovať. Ako je to šteklivé ale nič čo sa nedá prežiť.

littledaisy
20. aug 2024

Ja idem tiež koncom leta prvýkrát. Držme si palce, tiež som šteklivá 🤣

janulka1802
20. aug 2024

Ja som bola pred pár dňami a nebola som spokojná. Ale u dobrej pedikérky je určite veľmi príjemný relax.

thirstymonk
20. aug 2024

Možno tu zase bude niekto metať bobky, že sa do toho stara chlap, ano aj ja chodim na pedikuru (ale ne na gellak, samozrejme :D ). A dobra pedikerka vie, že keď je niekto šteklivy na chodidle, tak mu musi tlačiť prsty dohora. Potom je to oveľa oveľa menej šteklivé. Taže sa nebojte. To tým chcem povedať :D

anketkarka
20. aug 2024

Ale pedikúra je na nohy, nie na leto 😉😆 Ja som šteklivá a vydržím..ale masáž si nedávam.

domkakvet
20. aug 2024

Nechodim.

oli18
20. aug 2024

Nechodim. 1x som bola a nebola som spokojna.

sabinaxd
20. aug 2024

Chodím od 15tich k mojej tete na pedikúru😃 extrémne som šteklavá na nohách ale vie to spraviť tak že absolútne nič necítim 🙂

petronellla87
20. aug 2024

Celoročné chodím na suchú pedi, ale teda musím sa priznať že odkedy sa narodila 2. dcéra dosť to flákam

konikmodry111
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sisska96
20. aug 2024

Ja nechodím. Udržiavam si nohy sama sebe

bytc20
20. aug 2024

Chodim pravidelne kazdych 5-6 tyzdnov uz roky. Neviem si predstavit byt bez pedi. Ja odporucam- ten pocit "po" je paradny 🤩 Nestekli ma nic 🤷‍♀️

babulkomale
21. aug 2024

Chodim pravidelne dlhe roky, kazdych 5 tyzdnov.
Ale len ku skusenym a skolenym pedikerkam, ziadne nakupne centra. Som stekliva ale zvykla som si na to.
Nikto tak neosetri nohy ako dobra pedikerka.
Neviem preco spominas leto, nohy nas nosia cely rok a maju byt osetrene a dobre vyzerajuce cely rok.
Ludi, kto chodia raz za rok na pedi, prezyvaju pedikerky "ročáci" 😃

som_realistka
21. aug 2024

Chodím pravidelne 30 rokov😆, z roho 20 k tej istej pedikerke. Pre mna jedna z dôležitých malych radosti.

anketkarka
21. aug 2024

@babulkomale ako udržiavaš až 5 týždňov? Ja vydržím max 4, aj tak ten posledný už to nie je bohviečo ... Starám sa aj ja, ale v lete to je málo. Odrasty si ako maskuješ?

babulkomale
21. aug 2024

@anketkarka pilníkujem kožu, nechty zastrihnem klieštikmi, denne krém, podľa potreby peeling, odrasty - tento rok som mala prvykrat gellak, dovtedy som si sama lakovala v ramci relaxu, nechcelo sa mi dlho sediet u pedikerky navyse a cakat.
Takze uvidim ako sa bude gellak spravat, ked tak si ho nedam, zbrusovat doma sa mi to nechce.