Baby vaše skúsenosti s nechtami gelovymi od číňanov? Sú snáď v každom nákupnom centre. Spokojnosť? Cenovo sú ako cca za nechty?
Ja som bola u vietnamcoch cenovo drahe jak vsade platila som 29 eur mala som robene nove
Ja chodím a som spokojná aj s nechtami aj cenovo
Chodila som, ale som si vsimla, ze vobec nedezinfikuju nastroje, tak som prestala k nim chodit, nepotrebujem dostat plesen na nechty.
Chodila som, vzdy som platila 20€ ale radsej chod k normalnej nechtarke, kde ti ich nespraví za 15 minút..ja som našťastie nič nedostala ale kamaratka mala pleseň a vzdy jej od nich odpadávali nechty. Mne zazracne vzdy drzali a to som sa veľa krát o niečo silno buchla.
Moja svokra chodí a cenovo sú o dosť lacnejšie. Ja platím 25 ona 15 max 17, podľa toho čo jej robia. A termín majú hocikedy, narozdiel od mojej, kde sa musím mesiac dopredu objednať 😂 a pokiaľ viem, nikdy sa jej ani nezlomili, ani neodpadli, proste žiadne problémy s nimi nemala.
občas som zašla k Vietnamkám na pedikúru. slečny boli precízne a profesionálne, aj výsledok bol v poriadku, ale s hygienou to nebolo úplne podľa mojich predstáv.. tak som začala chodiť inde.
Ja som bola raz a nikdy viac. Mňa tie nechty doslova boleli a ešte dlho trvalo kým som si svoje nechty dala do poriadku.
1x som bola a posledny x ...chytila som tam plesen brrrrrr skoro som prisla o polovicu nechtov....
@1lucinka123 to vazne ... aj ja som mala ten problém a myslela som si ze si to namyslam
tak co viem, tak z ich koncin tie gelove a akrylove nechty prisli...cenovo ako kde, vo velkych mestach do 30 eur za manikuru...taktiez i kvalita zavisi asi od skusenosti ake maju, vo velkych mestach vacsie skusenosti...co sa tyka materialu, gel zvykne vela ludi palit, akryl nie a je lahsie ho odstranit...z celkoveho hladiska je ale lepsie mat vlastne nechty pevne, snazit sa ich spevnovat roznymi lakmi a gel lakmi, ak sa ale inak neda, tak i dat si akrylove alebo gelove je moznost...
obcas na manikuru a neviem si vynachváliť, ja som u žiadnej inej nechtarky nebola tak spokojná alo u jedného konkrétneho číňana, ktorý by ich všetky schoval do vrecka. Sú urobené kvalitne, precízne, držia, za dobrú cenu a tam, kde chodím ja si potrpia aj na hygienu. Ja si ale nechty robievam aj sama doma; to len keď sa mi nechce zbehnem k nim. Mňa u inej nechtarky už nikto neuvidí..
Ja stale chodim a som spokojna ,nikdy nebol problem a nechty vydrzali az kym neodrastly. Narozdiel kde som bola u nechtarky v studiu kde som zacvakala 40 e a za 2 dni sa mi zlomili 2 nechy a to akurat na dovolenke pri mori😠😠 uz nikdy viac k obycajnej nechtarke !!!
Chodila som ale dostala som pleseň na nohách a som rýchlo odišla. Nedezifikujú tak ako majú (a či vôbec). Čiže radšej si priplatím ale viem, že mám to spravené tak ako mám mať. Komunikácia s nimi bola nulová. Nikdy nevedeli čo chcem a čo im vravím. Čiže za mňa nie. Ale 100 ľudí, 100 chutí.
Ja som s ich nechtami veľmi spokojná. Vždy mi dlho vydržali. A cenovo sú pre zarábajúcich Slovákov dostupnejšie ako väčšina slovenských salónov. Je podľa mňa rozdiel dať za nechty 15-25€, ako 50€-60€.
Ale samozrejme je to každého osobná vec.
Chodila som, bola som spokojná nechty mi dlho držali.
Kamarátka chodila, jej sa začala robiť pleseň, vraj ten akryl obsahuje moc zivice, tak z toho.
Poznám veľa známych ktoré chodia a su spokojne ;)