Chodíte na nechty k Číňanom?

3. máj 2023

Baby vaše skúsenosti s nechtami gelovymi od číňanov? Sú snáď v každom nákupnom centre. Spokojnosť? Cenovo sú ako cca za nechty?

noami12
3. máj 2023

Chodila som, bola som spokojná nechty mi dlho držali.
Kamarátka chodila, jej sa začala robiť pleseň, vraj ten akryl obsahuje moc zivice, tak z toho.
Poznám veľa známych ktoré chodia a su spokojne ;)

julka828
3. máj 2023

Ja som bola u vietnamcoch cenovo drahe jak vsade platila som 29 eur mala som robene nove

lucia851
3. máj 2023

Ja chodím a som spokojná aj s nechtami aj cenovo

kvietok2012
3. máj 2023

Chodila som, ale som si vsimla, ze vobec nedezinfikuju nastroje, tak som prestala k nim chodit, nepotrebujem dostat plesen na nechty.

vava_1994
3. máj 2023

Chodila som, vzdy som platila 20€ ale radsej chod k normalnej nechtarke, kde ti ich nespraví za 15 minút..ja som našťastie nič nedostala ale kamaratka mala pleseň a vzdy jej od nich odpadávali nechty. Mne zazracne vzdy drzali a to som sa veľa krát o niečo silno buchla.

mima1608
3. máj 2023

Moja svokra chodí a cenovo sú o dosť lacnejšie. Ja platím 25 ona 15 max 17, podľa toho čo jej robia. A termín majú hocikedy, narozdiel od mojej, kde sa musím mesiac dopredu objednať 😂 a pokiaľ viem, nikdy sa jej ani nezlomili, ani neodpadli, proste žiadne problémy s nimi nemala.

levandula7
3. máj 2023

občas som zašla k Vietnamkám na pedikúru. slečny boli precízne a profesionálne, aj výsledok bol v poriadku, ale s hygienou to nebolo úplne podľa mojich predstáv.. tak som začala chodiť inde.

1lucinka123
3. máj 2023

Ja som bola raz a nikdy viac. Mňa tie nechty doslova boleli a ešte dlho trvalo kým som si svoje nechty dala do poriadku.

alenamihal
3. máj 2023

1x som bola a posledny x ...chytila som tam plesen brrrrrr skoro som prisla o polovicu nechtov....

kika2565
3. máj 2023

@1lucinka123 to vazne ... aj ja som mala ten problém a myslela som si ze si to namyslam

madeline1
3. máj 2023

tak co viem, tak z ich koncin tie gelove a akrylove nechty prisli...cenovo ako kde, vo velkych mestach do 30 eur za manikuru...taktiez i kvalita zavisi asi od skusenosti ake maju, vo velkych mestach vacsie skusenosti...co sa tyka materialu, gel zvykne vela ludi palit, akryl nie a je lahsie ho odstranit...z celkoveho hladiska je ale lepsie mat vlastne nechty pevne, snazit sa ich spevnovat roznymi lakmi a gel lakmi, ak sa ale inak neda, tak i dat si akrylove alebo gelove je moznost...

29simona29
4. máj 2023

obcas na manikuru a neviem si vynachváliť, ja som u žiadnej inej nechtarky nebola tak spokojná alo u jedného konkrétneho číňana, ktorý by ich všetky schoval do vrecka. Sú urobené kvalitne, precízne, držia, za dobrú cenu a tam, kde chodím ja si potrpia aj na hygienu. Ja si ale nechty robievam aj sama doma; to len keď sa mi nechce zbehnem k nim. Mňa u inej nechtarky už nikto neuvidí..

dianka3
4. máj 2023

Ja stale chodim a som spokojna ,nikdy nebol problem a nechty vydrzali az kym neodrastly. Narozdiel kde som bola u nechtarky v studiu kde som zacvakala 40 e a za 2 dni sa mi zlomili 2 nechy a to akurat na dovolenke pri mori😠😠 uz nikdy viac k obycajnej nechtarke !!!

zombie2023
4. máj 2023

Chodila som ale dostala som pleseň na nohách a som rýchlo odišla. Nedezifikujú tak ako majú (a či vôbec). Čiže radšej si priplatím ale viem, že mám to spravené tak ako mám mať. Komunikácia s nimi bola nulová. Nikdy nevedeli čo chcem a čo im vravím. Čiže za mňa nie. Ale 100 ľudí, 100 chutí.

kvetinka_2
16. aug 2024

Ja som s ich nechtami veľmi spokojná. Vždy mi dlho vydržali. A cenovo sú pre zarábajúcich Slovákov dostupnejšie ako väčšina slovenských salónov. Je podľa mňa rozdiel dať za nechty 15-25€, ako 50€-60€.
Ale samozrejme je to každého osobná vec.