Je mi to trápne ale pod bradou mám doslova chlpy ako chlap som dva roky po pôrode. Doteraz som si to holila viem chyba 🥺🥴no dnes som skúšala s pinzetou vytiahnuť celkom to ide myslíte že ešte budú takto rásť ak vytiahnem s korienkom ďakujem za odpoveď
tak logicky, keď si vydepiluješ nohy s depilátorom, tak ti už ďalšie chlpy nerastú? Alebo vytrháš obočie s pinzetou, tak už nerastie?
Takže áno, budú ti rásť, aj keď ich vytrhneš s korienkom
Ešte horšie ak pinzetou, viem o čom hovorím 😂 ešte len teraz začnú poriadne rast 😄 ... Ja robím iba veetkom, pinzetu som musela vynechať lebo sa my normal strnisko robilo .
@karolinkaaaa005 nooo ja mám veet depilacne pásiky ale ani jeden mi nevytrhne take su hrubé
Ja používam normal krém už roky , ten čo su tam nohy na obrázku .. a pohoda ... Tie pásiky my vytrhli asi len polovicu stoho ... A koľko peňazí do nich ide .. prešla som na krém a ten my vydrží hodne dlho
A pinzetou už nerob lebo oni ti normálne tie chlpy zhrubnu a budú rýchlejšie rást
@karolinkaaaa005 ďakujem ja som už bezradná je tto škarede.hnusne a cítim sa ako keby na mňa vkuse niekto pozeral hnusi sa mi to , ako chlap
@karolinkaaaa005 prosím ťa ako dlho ti to vydrží po veete?
používaj doma Philips Lumea alebo niekde na laserovú epiláciu
Autorka, chod k obvodnej lekarke a daj si skontrolovat stitnu zlazu. Drzim palce.
Ďakujem 🥺 a niekto ešte skúsenosti s cukrovou pastou?
Ja to isté len ich mám po bokoch a trochu aj dole , dlho sa stym už trápim , lenže som doma na retazovej materskej a nieje času zájsť niekde na odstránenie , kamarátka bola 3krat - po 80€ ale chváli si
@petik22 cca týždeň ..no bieda 😄 čo ti poviem
Podla mna na toto len laser.
Určite choď na laser, nerieš to nijako doma. Budú ti lepšie vedieť poradiť než trhať to do konca života každý tretí deň.
Ja to mám tiež takéto, nič nepomáha tak či tak ti to bude rásť. Ani ipl nepomáha
a ty si sa holila normálne žiletkou alebo čo? lebo takto nerastú nikomu, žiadnej žene, čo poznám. ak aj majú nejakých pár chlpov, ale nie takéto strnisko. nepremýšľala si nad ipl epilátorom napríklad? alebo možno odstránenie chlpov v salóne? vydrží to dlho. a aj keď je to možno drahšie, rozhodne to stojí za to.
Autorka nemáš niečo so štítnou alebo pcos?
@0ria0 ked je to na hormonálnom podklade tak ani ipl jej nepomôže, mám to isté ( DG hirzutizmus ) a veru kadečo som už vyskúšala. Jedine co pomohlo bol jeden krémik vďaka tomu narástlo tak rýchlo ale bol trochu agresívny a furt som mala zapálenu pokožku
Myslím si že to ti prejde až vekom, tak ako ti vekom už nedorastajú mihálnice alebo obočie.
No tu skutočne ani IPL nepomôže, to sú zbytočne vyhodené peniaze. Skôr by som to tipovala na tú štítnu žľazu, daj si to do poriadku a možno sa ti upraví aj toto.
Treba riesit hlavne pricinu.
To vyzerá na pcos
Tak napríklad my to máme v rodine ako "genetiku". A nie, nikto nemal problémy s hormónmi, ani nič podobné
Osobne ja používam depilacne pásiky. Nemám ani problémy so ŠZ, ani pcos. Samozrejme, nevravím, ze autorky to nemôže byť v tomto, len proste sú aj ženy, u ktorých to nemá nijakú príčinu. Len tam skrátka rastie ochlpenie
@jaskolka presne aj unas to tak je
Môžu,nemusia🤷🏻♀️