Prosím poraďte mi . Som už strašne zúfalá . Na tvári , prsiach a bruchu mám tmavé chlpy.. absolvovala som už aj laserovú epilaciu, no ani to nezaberá . Hormóny mám v poriadku. Čo viac môžem spraviť? Holit si to nechcem nakoľko by som len podporila rast a tvrdosť chlpov. Ma zmysel depilácia ? Nebudú tiež rast častejšie a výraznejšie ? Najhoršie je , že za laser som vyhodila nemalé peniaze , v troch rôznych klinikách no jednoducho to nezabralo. Ešte k tomu som aj svetlý typ a chĺpky sú tmavé . Naozaj nechápem .
Prikladám aj foto
Kludne oholit. To s tym podporovanim nieje pravda a iba legenda. Tvrdost je pocitom tvrdsia ale len preto ze im ufiknes jemnu spicku a ak su chlpy kratke tak sa vedia viacej samy seba podopierat.Neexistuje ze ich bude viac, nemaju odkial prist. Ja sa holim kazdy den a ziadne zmeny v raste a tvrdosti neexistuju. Takisto pol ludstva na zemeguli.
@doriiis myslím, že je to veľmi individuálne u každého. Keďže som si to holila a práve vtedy stvrdili a bolo ich viac , mám vlastnú skúsenosť, nie je to preto že by som uverila mýtom. Ty mas to šťastie že to tak nemáš a to je super🙂 ale nie všetci sú rovnakí
Autorka ja ťa presviedčať nebudem....je vedecky dokázané,že je to mýtus.Bodka.Ano,môžeš depilovat ale tam hrozí,že ti to malé,vyrastajúce chĺpky nezachyti,alebo že to strhne celý vrchný film pleti a že tým,že korienky sa budú oslabovat ti tie chĺpky začnú zarastat.
tvoj partner ta bude lubit aj s chlpami, nestresuj 😉
@doriiis no žiaľ po holeni ich mám tiež tmavšie a hrubšie
@stellarstar Ano mas. Predstav si strom ktory zotnes a ostane ti pnik. Tiez je hrubsi ako vrch stromu
@martinmmartin prosím ťa
Radšej depilovat ako holit
Ja to mam tak isto
Nemas pcos?
neexistuje,že ich je viac po oholení.Ja už by som musela mať bradu ako Rumcajs.
Tie chlpky sú jemné,depiluj si to s voskom.Nebudú také tvrdé a pichľavé ako po holení.
@marca12 a niesi aj starsia odvtedy?
@martinmmartin tak nikto nemladne🙂
@marca12 ja som si tiež z hlúposti začala trhať 3 bledé chĺpky na brade teraz sú tmavé a ľutujem, že som chytila pinzetu do ruky.
@martinmmartin starsia o 3 mesiace 😂 odvtedy ako som si chlpky na tvari oholila
Presne ako ja. Normálne si to holím a bodka. A to co píšeš sú len mýty o holení tváre
@lienkashcj https://www.modrykonik.sk/forum/kozmeticke-produkty-a-sluzby/mam-si-oholit-tvar/ založila som pred časom diskusiu mrkni
Môžeš použiť zosvetlovač chĺpkov. V DM drogérií majú. Chĺpky budú takmer neviditeľné. Myslím, že je to lepšia voľba ako holiť každý deň.
A ja naozaj nechápem,že niekto ešte v roku 2024 verí mýtom o tmavších a tvrdších chlpkoch po holení.🤷🏻♀️
Podľa tejto úvahy a pri celej dekáde holenia si tváre,by som mala vyzerať ako dikobraz už.
No tak miesto holenia a peknej tváre to maj takto,keď sa nechceš holiť 🤷🏻♀️🤦🏻♀️