Chĺpky nad perou

natalka30
8. apr 2024

Ahojte rada by som sa informovala ze mam taky problem mam biele chlpky nad hornou perou a dlho premyslam nad odstranenim len ja sa tomu nerozumiem a bojim sa ze ked to dam prec budu tmave a bude ich viac..mate s tym skusenosti alebo nejak ako sa toho zbaviť roky mi to prekazalo a hanbim sa za to..dakujem za kazdu radu

chrobak7
8. apr 2024

@natalka30 Volá sa to epilácia. Pogúgli.

sissy27
8. apr 2024

@natalka30 buď zbehni ku kozmetičke alebo to zvládneš aj sama - kúp v drogérke voskové epilačné pásiky. Efekt vydrží pár týždňov a postupne chĺpky slabnú.

tanyan
8. apr 2024

Ak ti to vadí, tak si to daj u kozmetičky odstrániť voskom alebo cukrovou pastou...
Áno, je možné, že niektoré stmavnú, ale pri pravidelnej údržbe ti to nebude prekážať.
Prípadne choď na konzultáciu do niektorého zo salónov, ktoré robia laserovú epiláciu. Oni by ti mali vedieť povedať či sa to dá aplikovať aj na tvoje chĺpky.

pukina
8. apr 2024

ak sa ich chces zbavit trvalo, odporucam laser.

liz_lemon
8. apr 2024

@pukina laser nefunguje na biele chlpy

ms_green
8. apr 2024

Dala by som pozor na tieto voskové pásy. Nikdy som si o sebe nemyslela, že mám nejak citlivú pleť, kým som sa raz neodepilovala pod nosom voskom. Dva týždne som mala krvavočervené pásy pod nosom.

ibatanecnica
8. apr 2024

@ms_green presne, mne to tiež spálilo pokožku a trvalo 2 týždne kým sa dala dokopy. Preto chodím radšej ku kozmetičke.

sinusoida
8. apr 2024

@natalka30 nebudú tmavé, ani silnejšie, ani dlhšie...ja si to odstraňujem roky rokúce, no problem.

natalka30
autor
8. apr 2024

@sinusoida áno ďakujem všetkým za odpoveď uz len ten prvý krok spravit 🤭 krásny deň 🍀