Chĺpky na tvári

11. mar 2024

Ahojte. Akurat som sa vratila domov z dovolenky aj s mojimi 2 kamaratkami. Preberali sme aj temu odstranovania chlpkov na tvari. Bola som prekvapena, ze som jedina, ktora si neodstranuje chlpky na tvari. Kamaratky maju na to take specialne holitko na obocie. Jedna z nich si pochvaluje odstranovanie chlpkov pod nosom. Hovori, ze za 30 sekund to ma oholene a ma s tym pokoj. Druha si s tym dokonca holi celu tvar. U nej to vyzera velmi dobre ale spomina, ze jej to zaberie viac casu ale nelutuje. Jemne ochpenie mam pod nosom alebo v okoli lic a take minimalne viditelne v podstate po celej tvari. Baby co si odstranujete/holite tvar citite sa tak lepšie a ktoru cast tvare holite? Pod nosom, okolie lic, bradu, okolie krku alebo celu tvar?

Budem rada ak poradite.

janai1
11. mar 2024

Celú a tiež tými žiletkami na obočie

angelous1991
11. mar 2024

Chodím ku kozmetičke na vosk hornú Peru a bradu .

doriiis
11. mar 2024

Holim si celú tvár.Samozrejme,že sa s tým cítim lepsie

rozculena
11. mar 2024

to ste naozaj také chlpaté? Ja len nad hornou perou a na brade....hormóny sú sviňa.....

janai1
11. mar 2024

@rozculena dermaplaning ti asi veľa nehovorí co...

autor
11. mar 2024

@janai1 Ako casto to holis tymi ziletkami na obocie? Staci 1x za tyzden alebo to asi bude treba castejsie opakovat?

rozculena
11. mar 2024

@janai1 ja som to videla na veľa videách,ale nezaoberala som sa tým.Takže som si to vygúglila,aby som nebola zaostalá podľa teba.
Jednou z hlavných výhod dermaplaningu je odstránenie vrstvy odumretých buniek-na to používam píling.
Dermaplaning môže pomôcť pri zmenšovaní pórov-nemám veľké póry.
Pomáha pri redukcii jemných línií a vrások-mám len okolo očí.Na hlboké vrásky to nepomôže.
Môže pomôcť znížiť výskyt jaziev po akné-nemám.
Niektorí ľudia podstupujú dermaplaning na odstránenie nežiaducich chĺpkov.-okrem brady a hornej pery nemám na tvári nič.
takže som aj ďalej zaostalá.
pred týždňom som bola na kozmetickej klinike a pani mi nechcela veriť,keď som jej povedala,koľko mám rokov....nepoužívam žiadne krémy.

lavender94
12. mar 2024

Ja s tým plánujem začať. Lepšie sa potom vraj vstrebávajú produkty do pleti a celkovo pleť vyzerá krajšie. Tiež som si na to kúpila tie holítka na obočie. Čítala som, že by nemal byt problém s tým po čase prestať a chĺpky by naozaj nemali rast ani viac a ani hrubšie. Najprv som si myslela, že to je niečo čo sa robí maximálne do telky, kde kamery neodpúšťajú, ale čím viac o tom čítam tak zistujem, že to ma veľa žien už ako normálnu súčasť skincare. Doteraz som si depilovala len peru a aj keď sa na to vykašlem, nie su tie chĺpky horšie.