Otázka na chlapov, ktorí tu sú... mastíte sa rozličnými krémami? Ruky, tvár... ?
Prípadne môžu odpovedať aj ženy, či sa ich muži mastia, alebo kašlú na to...
Ďakujem
môj sa krémuje lebo raz som mu nanútila a povedal že fajn, môžem mu kupovať 😂 resp. skôr sa olejuje, lebo používa bioil. a očný krém aký mi príde taký mu kúpim ...
Muz si kupil pred par rokmi krem na tvar proti vraskam 😀 akurat minuly tyzden som ho vyhodila, ked som vytlacila, uz bol cely zeleny..asi 2 krat ho pouzil..na ruky sem tam pouziva. A pedikuru mu robi 7 rocna dcera 😂
Môj sa nemastí, ale keď vytiahnem moje krémy, tak sa pýta, že čo to je a či nenatriem aj jeho.😄
moj pouziva spf (len v lete) a vecer krem (cely rok). prvy dostal odo mna a zvykol si, ze mu robi dobre (mal predtym suchu pokozku okolo oci).
Môj sa to naučil pri mne, každý máme svoj krém a séra a spf. 😄
Podľa potreby, ale väčšinou iba krém na ruky a balzam na pery v zime.
Áno, má suchú pleť takže sa krémuje každý deň. Ale len tvar
Môj sa krémuje lebo ma suchu kožu a aj ruky si natiera
Nie a ja som žena a tiež sa nenatieram 😎
Ano, ale pouziva vylucne moju kozmetiku. Ma suchu plet, takze moj hydratacny krem a obcas aj krem na oci, prip. parkrat som mu uz davala aj serum. V zime kremujeme ruky, lebo ich mavame extremne suche. V lete spf.
Áno. Môj muž má krém na tvár, ruky a telo. Stará sa o seba.
Mna keby chce niekto nakremovat tak dojde k urazu. Nikdy v zivote som sa nekremovala a ani nebudem ak to nebude vyzadovat zdravotny stav.
@tykat nepoužívas ani v lete SPF krém proti spáleniu pleti?
Moj otec cely zivot len s indulonou odkedy si pamatam 😀😀😀
@janulik2008 Určite je feši😄
No moj pouziva krem na tvar po sprche, krem na ruky obcas. Ale ja som si ho naucila ze tvar treba aj kremovat nielen holit.
Moj vobec.neznesie kremy ani nic.jedine co pouziva je buppi mydlo a gulicka pod pazu..a to je vse :D
mne by z takého chlapa asi bolo blivno 🤷 ale ktovie, možno nie.... môj nemá ani jediný krém. iba na dovolenke sa krémuje opalovákmi (iba tam, čiže zvyšok leta je bez)
Mne sa zda, ze ked som sa zacal kremovat (ruky), uz som to potom potreboval stale. Ako keby telo prestalo produkovat to, co ma a stalo sa na tom kreme zavisle. Neviem ci zlozenie drvivej vacsiny kozmetiky je az take priaznive, ci skor neobsahuje (aj) vela skodlivych latok.
Ale v zime pery a po akvaparku/termale niekedy tvar a ruky, ked je clovek vysuseny. A samozrejme v lete ochranny opalovak (nutne zlo).
Moj muz ano.pery a ruky pravidelne aj vieckrat za den robil stavbarcinu zo sadry stierky a farby mal.ruky v hroznom stave naucila som ho na kremy ale teraz uz sa musi kremovat stale neznesie ten pocit ked mu zacne tahat kozu na hankach..balzamov na pery povytahujem z kazdej bundy aj kazdej mikiny pred pranim aj 20 za mesiac.tvar nie max v lete s opalovakom.
Moj muz ma iba krem na tvar alebo v lete spf. Okrem toho ziadne kremy.Jedine ked vytiahnem svoj napriklad na ruky,tak natahuje krk nech kydnem aj jemu na suche ruky :D ale sam od seba sa nekremuje s vynimkou tvare.
Ja si len v zime dávam loj na pery keď idem vonku. A hydratujem po holení britvou pokožku lebo po umytí mydla a po dezinfekcii alkoholom cítim stiahnutú pokožku. Až mi napína tvár. Dám si ešte Niveu gél po holení bez alkoholu a krásne to povolí. Ruky si krémujem len keď mrzne a cítim suché chrbty rúk. Používam lanolín alebo Niveu.
@marcellka32 absolutne nic, jedine na dovolenke pri mori alebo v horach. Plet mam uplne v pohode uz 50+ rokov.
Moj si obcas kremuje ruky, kedze dost fyzicky robi a niekedy sa mu vysusia. Ale jeden krem mu vydrzi velmi dlho. V lete samozrejme ochranny proti slnku, ked je vela na priamom slnku.
Nekremuje. Nič. Absolútne. Nic. Vždy sa ma večer pýta ze co mam na seba napatlane, ked mi dava pusu na dobru noc.🙂 ktovie ako by jeho pleť vyzerala teraz po používaní aspon jedného krému. Zasa mam voľno na policke keďže ma len dezodorant a sprchový gél 😆
😅😅 sa smejem lebo vždy môjho provokujem s tým keď si masti ja napríklad tvar alebo ruky, že idem aj jeho namastit. Neznáša to z duše, strašne cviky s tým robí. Takže nie, nekremuje sa vôbec. Len v lete si napatla na seba kokosový olej keď ho viac slnko chytí.