Zdravím,
Stala sa mi taká vec, že som si naniesla včera večer chemický peeling od revolution (používam ho pravidelne), no podarilo sa mi zaspať s ním a teda som ho zmyla až ráno. Na druhý deň ráno som mala pleť úplne rovnakú ako stále po tomto peelingu, tak som si myslela, že je všetko v poriadku. Avšak po príchode z práve po odstránení makeupu som zistila, že som kompletne celá vyhádzaná po celej tvári, všade mám malé biele vyrážky. Chcem sa teda opýtať, či sa to nejakej z vás stalo a prípadne ako ste s vyrážkami naložili. Bežne sa mi objaví sem tam jedna vyrážka, ale aktuálne mám nimi posiatú celú tvár a nie je to veľmi príjemná záležitost.
@gabrielaond55 mne sa to nestalo,a le moze to byt dosledok,
chem peeling je pomerne silna chemikalia na plet po osetreni je mimoriadne vhodne plet neicim hydratovat. ja ked si ho necham aj dlhsie, po case akoby stratil ucinky, uz ma nestipe, zaschne, voda z neho sa vypari, cize jeho ucinok uz asi nie ej tak intenzivny a uz vobec nei p o ldhej dobe, no mozno koli tomu, ze tam neprebehlo to osetrenie po peelingu, plet sa mohla "zblaznit"
teraz si ju pravidelne hydratuj, vynechaj drazdive latky nachvilu. uvidis,ci sa da dokopy.