Baby prechádzam na svetlejšiu farbu vlasov . Avšak mam tmavé obočie, mne to kus prekáža a preto by ma zaujímal názor tie ktoré ste si zosvetlovali obočie ako to dopadlo. 🙂 funguje to ? Poprosím aj odporučiť produkt ktorým si obočie zosvetlujete. 🙂 ja ho mam tmavé skoro cierne , chcela by som hnede nie úplne svetle ale také hneď sie aspoň
Ďakujem 🙏
@sejbipi skĺudni hormón prosím ta , ešte som sem nepísala,,, ano jedna baba tu už písala nasla som tu diskusiu ale skúsila som napísať teraz aj ja ci sa náhodou nenájde baba ktorá si to robila doma
Nevidím dôvod preco by som mala ísť ku kozmeticke pokiaľ je produkt ktorý funguje a viem si to spraviť aj doma .... všetko si robím sama doma odfarbujem, farbim aj striham sa sama dokonca si sama lepim mihalnice trsy doma, takže prečo nie aj toto ...len som to ešte neskúšala ani nepoznám v okolí známu ktorá to robila preto zisťujem tu
Blbnúť doma s chemikáliami okolo očí neni dobrý nápad. Zrak máš len jeden.
Ahoj, ja používam toto https://www.google.com/search?client=ms-android... a odporucam - vieš si zosvetlit obočie tak ako potrebuješ
Ty si tu už hádam písala. Všetci ti napísali, aby si šla do salónu, kde ťa to vyjde pár € a neskúšala doma experimenty. Tak čo stále riešiš?