Chcem si prvýkrát zafarbiť vlasy

foxy123
16. dec 2024

Ahojte dievčatá chcem si prvý krát skúsiť zafarbiť vlasy mám hnedé vlasy a chcela by som vyskúšať ísť na takú pekne jemne ryšavú nie na úplne na ryšavú že sú priam až oranžové no bojím sa si zafarbiť že sa mi hodiť nebudú aj keď každý vraví že hej lebo som biela a mám modré oči skúšam filtre na telefóne 🤣 no nie je to také jak keby ste mali proste tu farbu na tej hlave chcem sa spýtať či niečo je také iba na skúšku nejaká jedno dňová farba ..pena alebo dačo kde si vyskúšam či sa mi to bude hodiť čo mi nezafarbý vlasy na trvalo všetci vravia že zmyvateľná farba ale bojím sa že proste už potom budem mať vlasy hocijaké škvrnny na vlasoch proste chcela by som vyskúšať niečo čo si dám na hlavu a keď zbadám že sa mi to nepáči umyjem a mám svoje
Niečo také existuje?

anjelicek26
16. dec 2024

Vyskusat si parochnu by nebolo riesenie? Bohuzial aj docasna farba na niektore typy vlasov chyti tak, ze ostanu flaky ci odlesky pekne dlho...

foxy123
autor
16. dec 2024

@anjelicek26 parochňa to fakt ? Parochňa stojí blbo proste to vidno že to nie sú vaše vlasy ale chápem ďakujem za odpoveď no

terezkaarthuramax
16. dec 2024

Aj ja by som chcela na rysavo. Ale vobec meviem ci to chyti na hnede vlasy.

jana_eyre_2
16. dec 2024

Existuje sprej ktorý nastriekas a umyjes úplne v pohode.. ale odtieň je vždy samozrejme iný ako keď si vlasy naozaj nafarbis.. najlepší výber takýchto sprejov majú v tete, kupovala som ich deťom

biba_18
16. dec 2024

@foxy123 nie, dobrá parochňa nestojí blbo a nevidno že je to parochňa…

lindous
16. dec 2024

Ta parochňa vyzerá podľa mňa prirodzenejšie (dobrá), ako vlasy pozliepané farebným tuzidlom 😅 ale iné som chcela, zbaviť sa ryšavych/cervenych odtieňov je dlhá cesta a moja skúsenosť je, že sj šampón drží pomaly ako permanentná farba, takže do toho chod, len ak si budeš istá 😄

banalu
16. dec 2024

Zalezi ake hnede tie vlasy mas, jemny nadych rysavej by mohla dodat aj prirodna maska na vlasy. Nevydrzi dlho, ale na skusku lepsie ako farba. Ja som si farbila touto farebnou maskou sice stiahnute vlasy, ale bola som spokojna, nenicis si vlasy. Skus najprv len nejaky pramen.
Mala som aj "bright red" z tejto znacky a zafarbila aj nestiahnute vlasy.

lauriik
16. dec 2024

Mozno existuju aj nejke filtre na telefone kde si mozes vyskusat rozne farby vlasov. Ale na rysavu bacha, velmi tazko sa potom odfarbuje prec. Ja som mala chvilku a ked som isla potom na blond tak stale sa mi to do rysava vymyvalo.

nika_val
16. dec 2024

1. Tužidlo - farbiaci sprej - extrémne zliepa vlasy, na celu hlavu by si potrebovala aj 3 a viac baleni
Nie je to dobra varianta ako vyskúšať farbu
2. Maska Maria Nila - ti zafarbi vlasy na rysavo len ak máš vlasy bledšie ako požadovaný odtieň

3. Aké tmavé máš svoje hnedé vlasy ? Pretože na to aby ti chytila ryšavá farba musíš mat bledé hnedé. Pretože inak ti žiadna farba nechyti, a budeš musieť najskôr vlasy zosvetliť a potom nafarbit.

chelgi
16. dec 2024

So zmyvacou neporadim, ale ak sa rozhodnes, tak myslim ze pre jemnejsiu rysavu, by bola veľmi fajn hena, vlasy nenici, nie je to chemia ale prirodne. Za mna naj znacka je voono, lebo nie s kazdou sa dobre robi a dobre drzi na vlasoch. Akurat hena nedokaze vlas zosvetlit, na tmave chyti velmi jemne len v odleskoch. Ja mam ale prirodzeny taky stredny blond a chyta mi paradne, nie len odlesky.

martinadomianova
17. dec 2024

@foxy123 to mi pripomenulo, keď som ešte ako tínedžerky skončila s ryšavými vlasmi namiesto červených.

petracandle
17. dec 2024

@foxy123 ak máš tmavohnedé, tak ti tá ryšavá ani vôbec nechytí. Najlepšie riešenie je ísť dobrej kaderníčke, ona ti to urobí podľa predstáv a aj poradí vhodný odtieň

evansova
18. dec 2024

Doma to ani neskusaj. Objednaj sa u kadernicky, ta presne vie co a ako funguje a urcite ti poradi. Lebo napravat pokazene moze byt dlha cesta.