Chcem si nadpojiť vlasy, ale odrádzajú ma fotky

17. okt 2024

Už dlho dlho si chcem dať vlasy nadpojiť no potom vidím všetky známe influ ktoré to majú a sakra to je tak vidieť…
Poznáte nejaký salón kde to vedia spraviť naozaj že to nieje vidno?

autor
17. okt 2024

Napríklad toto..

vanilkovazmrzka
17. okt 2024

Ked budes mat na hlave vlasy dvoch roznych dlzok vzdy to bude pri istych uhloch vidiet.

carrot_apple
17. okt 2024

je s tým strašne veľa roboty, kamoška to mala, lebo má riedke vlasy, musela mať špeciálny šampón, kefu, balzám, prestalo ju to po dvoch troch týždňoch baviť, mne by sa tiež nechcelo furt zapodievať vlasmi...

lasona
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dota6
17. okt 2024

@lasona dobrý deň, môžem sa opýtať? tu končí vaša dĺžka vlasov? Alebo ich máte svoje vlastné kratšie??

lasona
17. okt 2024

@dota6 nadpajanych bolo cca 10 cm dlzka

stanulienkat
17. okt 2024

Je to skoro na kazdej babe vidiet a podla mna je to hruza.

deborahzelenkava
17. okt 2024

Na kazdej to je vidiet, ze nema svoje vlasy. Fakt velmi vynimocne vidim taku, ktora to ma dobre urobene. Ale ani neviem, kedy naposledy som videla fakt kvalitnu pracu. Vacsinou to vyzera lacno. Pardon za uprimnost.

uskrnica
17. okt 2024

ja osobne by som si to teda nedala. a teraz tak ci tak frcia kratke 😉 nadpojene vlasy v zivote nebudu vyzerat dobre, a to moze spravit fakt ze akakolvek proficka, prirodzene to proste nebude. 🙂

zuzubb007
17. okt 2024

Ja by som si to nedala ani keby mi zaplatia za to, naozaj každému komu som to videla čisty otras vlasy dvojakej dlzky keď si vyceses do vrchného copu, komplet všade vidno tie otrasné spoje atď.

zuzubb007
17. okt 2024

@lasona prepáč, ale tá farba vlasov je des, to prečo nemáš v jednej farbe, spodky extrémne neprirodzene ako taká nadrobena metla

lasona
17. okt 2024

@zuzubb007 ja si to nemyslím, ja som bola spokojna, nikto si ani nevšimol ze mam predlžovane vlasy...a moje pôvodne boli spodky svetle a vrch tmavé...

monikkatt
17. okt 2024

@lasona mozem sa spytat? Nosila si vlasy len rozpustene alebo aj v cope? Ked je cop nie su vidiet tie spoje?

liv1
17. okt 2024

Ked chces aby to nebolo vidno.
1. Nechaj svoje narast co najdlhsie
2. Nedaj si ovela dlhsie ako svoje.
3. Hustejsim vlasom to nevidno ak dobre urobia
4. Dobry salon + kvalitne vlasy
5. Spravna farba a dobra kadernicka aby sadlo, naj melir..

A drahe je to ako svina

liv1
17. okt 2024

@lasona ak ti mozem dat dobru nevyziadanu radu, na tvojom mieste by som dala viac spojov, aspon o 10-15 a jednoznacne zjednotila farbu a dala kratsie vlasy

lasona
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lasona
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
1ryba
17. okt 2024

@dota6 , @lasona prepáčte za úprimnosť, ale tie riedke dĺžky sa vám naozaj páčia? Veď to vyzerá ako 2 roky nestrihané vlasy navyše zs odrastenou farbou.

dota6
17. okt 2024

@1ryba nikde som nepísala, že sa mi to páči. Len som si všimla ten prudký prechod. Napojené vlasy zrejme nezodpovedajú hustote vlasov klientky. Neter nadpája vlasy a na toto si dáva pozor, aby boli vlasy aj v dĺžkach dostatočne husté.

1ryba
17. okt 2024

@dota6 vieš stojí to nekresťanské peniaze a teda za toto si vypýtať peniaze, to je dosť odvaha. A čudujem sa aj každej ktorá za toto ako tu vidíme zaplatí.

dota6
17. okt 2024

@1ryba platia, pretože chcú mať dlhé vlasy. Ja som s tým OK. Ja mám husté aj dlhé ale poznám ženy, ktorým genetika nadelila 4 vlasy na hlave a viem, ako sa cítia.
Ale tá cena, následná starostlivosť je dosť náročná.

1ryba
17. okt 2024

@dota6 no dlhé ako metla a dlhé pekné prírodné husté vlasy sú fest rozdiel. Vyzerať ako metla a vysoliť za to stovky eur, no ďakujem pekne.

lasona
17. okt 2024

Ze som vôbec sem niečo dala. Iba viete dourazat človeka. 🙈🙈🙉

dota6
17. okt 2024

@1ryba no záleží na mnohých faktoroch. Naozaj žena, ktorá má jemné vlasy si nemôže napojiť gramáž, akú žena s hustou hrivou.
A úprimne, mnoho žien má dlhé svoje vlastné vlasy aj keď sú v katastrofálnom stave. Preto predĺženie nevnímam vôbec zle. Je to na každej žene, ako sa rozhodne. Len musí rátať s tým, že to vidno.

1ryba
17. okt 2024

@lasona ja sa ospravedlňujem, ak som ťa urazila, tak to mienené nebolo. Považujem to za konštruktívnu kritiku, lebo naozaj to nevyzerá pekne. Netreba sa urážať. Skôr možno prehodnoť, či ti viac nepristane vzhľadom na kvalitu vlasov napr. Bob po plecia zo svojich vlasov a aj zjednotenie farby.

peknyvladko
17. okt 2024

Je to blbost. Sprav presny opak a ostrihaj sa na boba

marianarem
17. okt 2024

@lasona Aby som ta potesila, mne sa to zda pekne, nic by mi na tvojich vlasoch nevadilo.

1ryba
18. okt 2024

@marianarem no autorka zmazala fotky vlasov z bežnej prevádzky. Toto tu má asi čerstvo urobené.

a1d4k3a
21. okt 2024

Dá sa to urobiť aj tak,aby to vyzeralo fajn,ja som spokojná ;)

a1d4k3a
Autor odpoveď zmazal
Zobraz