Už dlho dlho si chcem dať vlasy nadpojiť no potom vidím všetky známe influ ktoré to majú a sakra to je tak vidieť…
Poznáte nejaký salón kde to vedia spraviť naozaj že to nieje vidno?
Ked budes mat na hlave vlasy dvoch roznych dlzok vzdy to bude pri istych uhloch vidiet.
je s tým strašne veľa roboty, kamoška to mala, lebo má riedke vlasy, musela mať špeciálny šampón, kefu, balzám, prestalo ju to po dvoch troch týždňoch baviť, mne by sa tiež nechcelo furt zapodievať vlasmi...
Je to skoro na kazdej babe vidiet a podla mna je to hruza.
Na kazdej to je vidiet, ze nema svoje vlasy. Fakt velmi vynimocne vidim taku, ktora to ma dobre urobene. Ale ani neviem, kedy naposledy som videla fakt kvalitnu pracu. Vacsinou to vyzera lacno. Pardon za uprimnost.
ja osobne by som si to teda nedala. a teraz tak ci tak frcia kratke 😉 nadpojene vlasy v zivote nebudu vyzerat dobre, a to moze spravit fakt ze akakolvek proficka, prirodzene to proste nebude. 🙂
Ja by som si to nedala ani keby mi zaplatia za to, naozaj každému komu som to videla čisty otras vlasy dvojakej dlzky keď si vyceses do vrchného copu, komplet všade vidno tie otrasné spoje atď.
Ked chces aby to nebolo vidno.
1. Nechaj svoje narast co najdlhsie
2. Nedaj si ovela dlhsie ako svoje.
3. Hustejsim vlasom to nevidno ak dobre urobia
4. Dobry salon + kvalitne vlasy
5. Spravna farba a dobra kadernicka aby sadlo, naj melir..
A drahe je to ako svina
Ze som vôbec sem niečo dala. Iba viete dourazat človeka. 🙈🙈🙉
@1ryba no záleží na mnohých faktoroch. Naozaj žena, ktorá má jemné vlasy si nemôže napojiť gramáž, akú žena s hustou hrivou.
A úprimne, mnoho žien má dlhé svoje vlastné vlasy aj keď sú v katastrofálnom stave. Preto predĺženie nevnímam vôbec zle. Je to na každej žene, ako sa rozhodne. Len musí rátať s tým, že to vidno.
@lasona ja sa ospravedlňujem, ak som ťa urazila, tak to mienené nebolo. Považujem to za konštruktívnu kritiku, lebo naozaj to nevyzerá pekne. Netreba sa urážať. Skôr možno prehodnoť, či ti viac nepristane vzhľadom na kvalitu vlasov napr. Bob po plecia zo svojich vlasov a aj zjednotenie farby.
Je to blbost. Sprav presny opak a ostrihaj sa na boba
@lasona Aby som ta potesila, mne sa to zda pekne, nic by mi na tvojich vlasoch nevadilo.
@marianarem no autorka zmazala fotky vlasov z bežnej prevádzky. Toto tu má asi čerstvo urobené.
Napríklad toto..