Chcem si dať urobiť pedikúru, ale som strašne šteklivá

arieska
15. júl 2024

Baby, čo myslíte, zvládnem to? Mňa šteklí ešte aj to keď si sama sebe strihám nechty na nohách, preto nemám pekné nohy. Teraz v lete chodím stále bosá preto by som si chcela dať urobiť pedikúru. Nie som si však veľmi istá, či to zvládnem. Dá sa to? Ďakujem za tipy a prajem pekné leto 🌞

beasy
15. júl 2024

@arieska odporucila by som ti suchu variantu a bruskou, myslela som si ze to funguje naopak a je to horsie ako mokra varianta, ale pri bruske to ani necitis ake je to jemne 🙂 co sa tyka strihania nechtov mohla by si skusit pozerat sa na to, vedomie ze sa ta niekto dotyka robi vela ako ked len pozeras niekde a citis to viac 🙂

babulkomale
15. júl 2024

@beasy mňa šteklí brúska 😃 sama sa mi boha myká.
Mokrú v pohode, len ked prejde niekde cez nekay nerv, tiez sa mi mykne. Ale to steklenie vydrzim a tiez som inak stekliva.
Na pedi chodim uz desiatky rokov.

arieska
autor
15. júl 2024

@beasy @babulkomale
ďakujem za povzbudivé slová, dievčatá. Tak som sa teda odhodlala a napísala si o termín.

pukina
15. júl 2024

@beasy aj mna stekli sucha viac ako mokra😀

@arieska normalne povedz pedikerke ze si stekliva, urcite uz take zakaznicky mala. Ked tak pozeraj do mobilu, nieco si citaj alebo sa skus nejak odputat od toho🙂

dzescebuly
15. júl 2024

@arieska aj mňa strašne a zvykla som si časom

bodnarovag
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bodnarovag
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bodnarovag
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
merlinja
20. júl 2024

ja som extrémne šteklivá a v pohode. Chodím prevažne na mokrú, ale bola som aj na suchej/strojovej a v pohode. Troška sa mykám a chechtám ale ten pocit z nôh potom, na nezaplatenie.

bodnarovag
Odpoveď bola odstránená
Zobraz