Baby, čo myslíte, zvládnem to? Mňa šteklí ešte aj to keď si sama sebe strihám nechty na nohách, preto nemám pekné nohy. Teraz v lete chodím stále bosá preto by som si chcela dať urobiť pedikúru. Nie som si však veľmi istá, či to zvládnem. Dá sa to? Ďakujem za tipy a prajem pekné leto 🌞
@beasy mňa šteklí brúska 😃 sama sa mi boha myká.
Mokrú v pohode, len ked prejde niekde cez nekay nerv, tiez sa mi mykne. Ale to steklenie vydrzim a tiez som inak stekliva.
Na pedi chodim uz desiatky rokov.
@beasy @babulkomale
ďakujem za povzbudivé slová, dievčatá. Tak som sa teda odhodlala a napísala si o termín.
@arieska aj mňa strašne a zvykla som si časom
ja som extrémne šteklivá a v pohode. Chodím prevažne na mokrú, ale bola som aj na suchej/strojovej a v pohode. Troška sa mykám a chechtám ale ten pocit z nôh potom, na nezaplatenie.
@arieska odporucila by som ti suchu variantu a bruskou, myslela som si ze to funguje naopak a je to horsie ako mokra varianta, ale pri bruske to ani necitis ake je to jemne 🙂 co sa tyka strihania nechtov mohla by si skusit pozerat sa na to, vedomie ze sa ta niekto dotyka robi vela ako ked len pozeras niekde a citis to viac 🙂