Chcela by som presne takto sfarbené vlasy

21. nov 2024

Dam to sem rovno, chcela by som presne takto sfarbene vlasy. (Melir?)Lenže mám tmavé vlasy, farbila som sa na tmavo hnedo a naposledy na čierno. Ale keďže som otehotnela, a nechcem si vôbec farbiť vlasy, tak sa mi vracia moja farba. Ale aj tak je taká tmavo orieškovo hnedá…
Dalo by sa toto na mojich vlasoch hned? Alebo až po nejakom sedeni?

autor
21. nov 2024

Ona to ma tak krásne tu farbu

nika_val
21. nov 2024

Možno by sa to dalo spraviť.. skúsiť rôzne procedúry na odstránenie pigmentu z vlasov a potom následne mierne zosvetlenie a to natonovat na takto studeno
Tie bledé pramienky okolo tváre budú ťažšie na dosiahnutie

lenik98
21. nov 2024

Ako kaderníčka dám klobúk dolu pred tou ktorá sa do toho pusti keď sa očakáva výsledok hneď, na farebných vlasoch a v tehotenstve. A to som teda iné šialenstva a opravy riešila so zákazníčkami..

lesiaoldi
21. nov 2024

Ona má podľa mňa dosť tmave tie vlasy, akurát ten melír to akoby skresľuje. Mne sa aspoň zdá. Mne kaderníčka povedala, že hnedé vlasy, sa len ťažko dajú na studený odtieň spraviť, dá sa to, ale je to vraj veľmi ťažké.

autor
21. nov 2024

@lenik98 prečítaj si to znova prosim. 🙈 až po tehotenstve

autor
21. nov 2024

A možno aj po dojčení dokonca. Takže to všetko za ten rok mi zmizne. A nehovorím, že to musí byt hned na prvýkrát

tinus89
Včera o 05:11

Ja som chcela niečo podobné..mám tmavé vlasy...farbila som sa sama doma s drogerkovymi farbami..povedala,že tie sú tak agresívne...že keď si nechcem znicit vlasy,určite by do toho nešla...že je iné farba od kaderníka a z drogérie..tie v kadernictvach sa tak vraj nezazieraju do vlasu...a áno, sú rôzne šetrné postupy už teraz aj ona mi vravela,ale aj tak ten vlas to tak vysuši nakoľko je to taký rozdiel,že by musela byť permanentná starostlivosť a špeciálne šampóny,oleje....ďakujem,radšej budem mať svoje husté tmavé dlhé vlasy..

dota6
Včera o 05:27

Ahoj, ja som veľa experimentovala, takže skúsenosti s týmto mám 😁😵 v prvom rade si vyber naozaj kvalitnú kaderníčku, takú kde necháš aj 200 eur. A neuver nikomu, že za jedno sedenie a bla bla bla. A potom ďalšia vec, priprav sa na to, že výsledok nebude možno 100 podľa tvojej foto (predstavy) plus po čase úplnom vymytí farby atď sa ten farebný výsledok nebude zhodovať. Melír zvykne zožltnúť (napr. už len tepelnou úpravou fénovanie, žehlička) atď.
Ja som to po 10+ rokoch vzdala s melírom. Práve kvôli tomu všetkému. Lebo som chcela všetko, aj pekný melír, aj objemne vyfénované. A počkaj určite pár mesiacov po pôrode. Aby si premenu nerealizovala počas toho najväčšieho výpadku vlasov. Mne počas tehotenstva nepadali takmer vôbec a potom cca 3-4 mesiace po, prišiel booom :D a potom sa to ustálilo.
Držím palce, nech to máš pekné a podľa predstáv

nika_val
Včera o 05:53

@tinus89 tvoja kadernicka vravela úplnú pravdu
Profesionálne farby iba obaluju náš vlasový pigment pri farbeni.
Ale farby z drogérie ho postupne menia tým ze sa stále hlbšie a hlbšie zažierajú do neho.

conquestor
Včera o 07:07

Som kaderníčka a toto určite nepôjde hneď a ani na 2x...takáto dymovo studená hnedá musí ísť na riadne vycisteny vlas od pigmentov.Kedze boli vlasy farbené na čierno a typujem že kupovanou farbou ,tak určite by som do toho nešla ani ako zákazník ani ako kaderník.chce to najmä veľa času,peňazí a samozrejme aj náležitú starostlivosť o vlasy.

betulinka1
Včera o 07:13

Skus si ju najst aku ma farbu vlasov, ked na nu nesvieti biele svetlo. Aby si to nazivo nemala skor do šedivej farby. Lebo to biele svetlo, pri ktorom sa natáčajú dava ine odtiene ako LIVE.

autor
Včera o 07:33

@conquestor nie, chodila som ku kadernikovi len.
Hmmm, no dobre, asi sa na to vykašlem teda 🤣 ja nemám trpezlivosť. Ssmozrejme radšej na viac sedení a ku kvalitnému kadernikovi chodím vždy. Mozno ma to aj prejde 🤣🙈

bylka
Včera o 19:39

Podľa mňa to skôr ide do popolava.. Ja som bola nešťastná, keď to tak chytilo.. 🙂) Málokomu to svedčí k pleti..