Dobrý deň, chcela by som sa vás opýtať, aký máte názor na červený rúž? Mne osobne sa to páči, myslím si, že so správnym odtieňom to pristane každej. Pýtam sa preto, lebo nedávno nastala taká situácia, že môj priateľ mi povedal, že s červeným rúžom vyzerám ako kur**. Boli sme na oslave, mala som oblečené jednoduché čierne šaty, po kolená, bez výstrihu... povedal aj že oblečenie je v pohode, len ten rúž. Ja neviem, zabolelo ma to poriadne a neviem čo si o tom mam myslieť. Aký máte na to názor vy?
Podľa mňa každému zďaleka nepristane, ale ak pristane, vyzerá to pekne a nemá to nič s k...
Červený rúž je v pohode, mne sa na iných ženách páči, no ja si s ním pripadám staršie a necítim sa pekne, radšej si zvýrazním oči, každej teda pristane niečo iné, iný odtieň červenej. Tvoj priateľ Ti to určite mohol povedať normálne, že sa Ti to nehodí alebo sa mu v tom nepáčiš, lebo na to u Teba nie je zvyknutý. Veď mu normálne povedz, že sa Ťa to dotklo a nabudúce nech sa s Tebou rozpráva slušne...
mohol to povedať aj slušnejšie...😉
ked toto sú také zastaralé názory celkovo na červenú farbu aj v oblečení nie len na ústach..už x krát som počula, že do červenej sa len ku vy obliekajú😀 pre mňa je to jedna z naj farieb.Tiež nosím červený rúž.Mám čierne dlhé vlasy.Ale tam platí, že potom oči treba len jemne zvýrazniť napr iba špirála.Nie sa zmachliť ako válečný bojovník aj ústa aj na oči kilo tieňov a liniek lebo už aj také som videla a vtedy to veru ako ku aj vyznie🙂
Milujem...tiez ho nosim aj do prace
Tvoj priatel ma hlupe predsudky.
Aj ja som neraz počula ze červeny rúž je pre ku... Haat muži to asi vnímajú inak ako ženy
Ja si nemyslím, že červený rúž pristane každej. Ja mám tmavé vlasy, zelené oči, výrazne črty tváre, veľké prsia a s červeným rúžom vyzerám naozaj lacne. Na druhej strane, neexistuje, aby mi môj manžel povedal, že vyzerám ako kurva. Takto sa slušní ľudia medzi sebou nerozprávajú. Ja mám tiež kúsky oblečenia, ktoré viem, že sa môjmu mužovi nepáčia (neznáša nohavice kostýmy), ale dá sa to povedať aj normálne. Viac ako červený rúž by som riešila to, ako sa s tebou baví tvoj priateľ
Podla popisu si nic nepokazila. Jednoduche cierne saty a cerveny ruz mozu vyzerat super, krasne to ozivi.
Len teda treba povedat ze je velmi vela odtienov a treba vybrat ten spravny ktory sa ti bude hodit.
Problem bude skor tvoj frajer, mal ti to povedat normalne ak ti to nahodou nepristalo a nie ze vyzeras ako kurva🙄
Ak si sa sama sebe pacila tak by som si ho dala aj nabuduce🙂
Ruz by som si nechala a frajera vymenila … ak Ti Ruz nepristal, moze jednoducho povedat, ze sa mu nepaci alebo mu pripada prilis vyzyvavy … Ruz umyjes, primitiv sa nezmeni
spytala by som sa ho ci nechce doma vyfajcit, mozno by sa mu to zapacilo ked uz posobim tak “dirty”. Hold nepaci sa mu ked si vyrazna ked na seba uputavas. Otazne je preco…
Urcite to muzi vnimaju inac. Je v niecom pre nich zvodny. Ja na cerveny nie som. Raz som si kupila... nevyuzila :DD
Anoy pri spravne zvolenom oddtieni pristane kazdemu. Ruz by som si byt tebou nechala, priatela nie.
K červenému ružu treba hlavne krásny úsmev t.j.zuby😊a vyžarovanie
Neries ruz, ries rozchod.
Niektori muzi nemaju vkus a ziju v predpotopnom svete, kde ich mamicky komentovali pred nimi, ked boli mali chlapci, kazdu zenu s červeným ruzom, ze iba kurva nosi cerveny ruz. A im to zostalo tak v hlavičke a vlastne ani nevedia preco maju taky nazor. Niekedy tie divne vety chlapov si netreba pripúšťať.
...skôr by tu bola vhodná otázka, aký máte názor na môjho partnera 😁