Červené vlasy

8. feb 2024

Ahojte, mala som červené vlasy, no farba sa mi vymýva do ružová (baby pink)
Ak by som radšej bola ryšavá, môžem si na to dať ryšavú? Bojím sa aká farba vznikne 😀

lilianka28
8. feb 2024

Táto farebná kombinácia nie je na experimentovanie doma. Radšej by som sa zverila kaderníčke.
Keď už doma, tak najprv by som tú ružovú stiahla tmavšou hnedou. Určite by som hneď na to ryšavú farbu nedávala.

lusa18
8. feb 2024

Ja farbím na červenú, tento kondicionér mi poradila pani v predajni, vlasy sa tak nevyzmyvajú.

koniarova
8. feb 2024

Ja toto nikdy nepochopím. Ako môžete so sebou takto experimentovať? Ešte s takýmito farebnými kreáciami.

szuchta
9. feb 2024

Pre vlastné dobro nerob takéto experimenty doma 😀 Alebo keď už máš takú potrebu, tak si tú ružovú najskôr odfarby a potom si daj inú farbu. Ale vlasy sa ti za to isto nepoďakujú.

nika_val
9. feb 2024

Keď zmiešaš ružovú a oranžovú vznikne ti taká lososová prípadne tehlová ak tá oranžová bude silnejšia.
Ale nebude z toho čistá ryšavá.
Červená a ryšavá sú farby ktoré sa vždy vymývali a vždy aj budú. Takže ak sa ti vymyla červená rátaj s tým že sa určite vymyje aj ryšavá.
Pri týchto farbách sa používaju (ako sa spomína v jednom komente vyššie) farbiace masky ktoré len oživujú farbu. Takže to čo sa ti vymyje ti tá maska vráti a tym sa vykrýva to vymývanie medzi jednotlivými farbeniami. 🙂 (Neda sa tým uplne farbiť vlasy je to len na oživovanie farby)

lusa18
Autor odpoveď zmazal
Zobraz