Červená pleť u 39-ročnej

4. máj 2023

Mám 39 rokov a takúto pleť. Myslela som si, že červenám vplyvom stresu, ale ani keď som niekoľko týždňov v kľude, neprejde to. Sú chvíle, keď mám úplne jednotnú pleť ale väčšinu času je takáto. A horšia. 2 mesiace som používala Vichy normaderm a teraz používam niekoľko mesiacov micelarnu vodu Bioderma sensibio a krém Bioderma Sensibio AR. Ale nič sa nezmenilo. Tie, ktoré máte podobný problém, zaberá vám niečo? Prikladám foto.

anavik29
4. máj 2023

No ak to nie je alergia, môže to byť rosacea...

janetinka27
4. máj 2023

Ahoj, mam tiez 39 a zacali sa mi robit taketo flaky okolo ust, vypytala som sa na alergologiu. Kozna zas povedala, ze mam ist na imuno, ci nemam hist.intoleranciu

tanika
4. máj 2023

@janetinka27 toto riesim aj ja od vianoc vo dom bola chora viac krat atb , do toho aj alerg. Reakcie potom hemofil … a potom sa mi to zacalo diat teraz to iste presne alergo poslala koznej ta co vstko treba vyšetriť ze histamin , intolerancie , alergie ?’!!! To iste 😂s lekári di ma len pohadzujú 🤷‍♀️

janetinka27
5. máj 2023

@tanika ano, podobne, od jesene beriem kazdu chvilu atb a tuto noc som sa opat zobudila chora. Podla tych flakov ale aj podla inych problemov to tipujem u mna tiez na hist.int. a obavam sa, ze uz mi vadi aj laktoza.musim pobehat dr, aj ked sa mi do toho nechce 🙂

autor
5. máj 2023

Tak alergia mi vôbec nenapadla, ďakujem.

vitacalcin
5. máj 2023

Ja som dostala silnu alergicku reakciu na antibiotika a odvtedy mi zostalo zacervenanie tvare a dekoltu, doteraz som nemala....:(

tanika
5. máj 2023

@vitacalcin juj no bojim sa aby to nebol aj moj pripad po atb a silnej reakciii sa mi toto deje 😏

tanika
15. máj 2023

@vitacalcin takze baby v piatok vysledok z DAO histsmin znížený velmi 1,69😂😂😂katastrofa kozna, ze jednoznačne hit …a lepok a mlieko mimbohuzisl nespravila ze nech spravi alergo 🙈tak 5.6. Nechapem preco mi to hned neurobila ide ma porazit len mi dala jeden papier do ruky na hit dietu a dovi dopo . Mne sa to zhoršuje cervena plet flaky az palive . , k tomu mavam aj opuchnuty nos dutiny ako keby nadcha , sťažené dychanie , oblievali ma nohy. , klby juj baby 😂som nešťastná

janetinka27
16. máj 2023

@tanika moje nervy 🙂 ale tak co narobis. ja tiez mam ist, no som zvedava.