Mám 39 rokov a takúto pleť. Myslela som si, že červenám vplyvom stresu, ale ani keď som niekoľko týždňov v kľude, neprejde to. Sú chvíle, keď mám úplne jednotnú pleť ale väčšinu času je takáto. A horšia. 2 mesiace som používala Vichy normaderm a teraz používam niekoľko mesiacov micelarnu vodu Bioderma sensibio a krém Bioderma Sensibio AR. Ale nič sa nezmenilo. Tie, ktoré máte podobný problém, zaberá vám niečo? Prikladám foto.
Ahoj, mam tiez 39 a zacali sa mi robit taketo flaky okolo ust, vypytala som sa na alergologiu. Kozna zas povedala, ze mam ist na imuno, ci nemam hist.intoleranciu
@janetinka27 toto riesim aj ja od vianoc vo dom bola chora viac krat atb , do toho aj alerg. Reakcie potom hemofil … a potom sa mi to zacalo diat teraz to iste presne alergo poslala koznej ta co vstko treba vyšetriť ze histamin , intolerancie , alergie ?’!!! To iste 😂s lekári di ma len pohadzujú 🤷♀️
@tanika ano, podobne, od jesene beriem kazdu chvilu atb a tuto noc som sa opat zobudila chora. Podla tych flakov ale aj podla inych problemov to tipujem u mna tiez na hist.int. a obavam sa, ze uz mi vadi aj laktoza.musim pobehat dr, aj ked sa mi do toho nechce 🙂
Tak alergia mi vôbec nenapadla, ďakujem.
Ja som dostala silnu alergicku reakciu na antibiotika a odvtedy mi zostalo zacervenanie tvare a dekoltu, doteraz som nemala....:(
@vitacalcin juj no bojim sa aby to nebol aj moj pripad po atb a silnej reakciii sa mi toto deje 😏
@vitacalcin takze baby v piatok vysledok z DAO histsmin znížený velmi 1,69😂😂😂katastrofa kozna, ze jednoznačne hit …a lepok a mlieko mimbohuzisl nespravila ze nech spravi alergo 🙈tak 5.6. Nechapem preco mi to hned neurobila ide ma porazit len mi dala jeden papier do ruky na hit dietu a dovi dopo . Mne sa to zhoršuje cervena plet flaky az palive . , k tomu mavam aj opuchnuty nos dutiny ako keby nadcha , sťažené dychanie , oblievali ma nohy. , klby juj baby 😂som nešťastná
@tanika moje nervy 🙂 ale tak co narobis. ja tiez mam ist, no som zvedava.
No ak to nie je alergia, môže to byť rosacea...