Ahojte, koľko platíte za melirovanie/farbenie cca 3-cm odrastov?
Ked som mala taketo odrasty, tak kadernicka to uz nebrala.ako dofarbovanie odrastov, ale klasicke farbenie. A to ma vyslo 45,- €
záleží od toho kde. ak je to nejaká dedinská kaderníčka tak možno 10-15€ ale ak pôjdeš do kvalitného salónu tak si priprav viac 🙂
@momi1_1 10-15e? Ved toľko neberu ani za ostrihanie chlapa 😅
Tak ja platím za odrasty cca 2cm s umytím a vyfúkaním 60eur v Bratislave. A to som ešte menila kaderníčku, lebo moja pôvodná pýtala 80. 🙈
Ja u nas v Samorine som platila naposledy €39-€40, myslim.
To je dost na to, ze to nie je farbenie celych vlasov, ale len odrastov.
Samozrejme je v tom aj umyvanie vlasov a susenie.
Mne uz po 2 tyzdnoch vidno sedive vlasy, tak si ich farbim doma sama. A raz za cas (cca 2-3 mesiace) idem ku kadernicke.
@ms_green tak to ešte super. Ja dnes za odfarbené 3-4cm odrasty 120eur
Uff tak to sa mi už fakt zdá veľa. Musela ti to zaúčtovať ako celé farbenie. 🙈 120 na odrasty je aj na BA veľa
@ms_green však práve. Naposledy keď mi melírovala celú dĺžku vlasov a to som ich mala po pás som platila 100e. A teraz za frcku melírovaných odrastov 120eur.
Roky chodím na melír. Pre porovnanie som platila tento rok 35€ ale aj 120€. Rozdielne kadernícky
@bellaa3007 ja platim za melir na moje dlhe vlasy 20 eur🤣 a to v meste, sice malom, ale meste🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ja chodím na melír a platím 130€. Ale robí kvalitný hustý mikromelir, nie je melír, ako melír ..
40 eur za melír a je úplne jedno, aké veľké sú odrasty.
40,80,100
tri kaderníčky
tá za 80 mi dojebala melír,ostrihala nakrivo
tá za 100 mi slabo odfarbila
tak sa zase vrátim k tej za 40
Autorka farbenie a odfarbovanie (melirovanim) + následne tónovanie/farbenie sú 2 rozdielne veci. Najmä cena materiálu, množstvo materiálu, dĺžka času, technologickej zručnosti a postupe
Moja tie, robi paradny melir a 55e pyta. Odrasty berie ako cele vlasy, lebo mi to dava do celej dlzky. Kamoska hore na vychode plati za farbu a strih 20e
Ono to záleží aj od dĺžky vlasov a teda použitého materiálu ako písala lenik. Pred dvoma rokmi som mala vlasy po plecia a platila som 95€, teraz mi chýba tak 10 CM aby som mala vlasy po pás a platila som tých 130€. Bola som tam 4,5 hodiny a aj ma strihala. Záleží aj aký melír, lebo mikromelir a klasický (český) :D melír z roku 2010 ako robia niektoré kaderníčky dodnes je veľký rozdiel. Aj čo sa týka materiálu, času...
Záleží od mesta/lokality, a či ideš do kaderníctva v nákupnom centre alebo do klasického kaderníctva.
Ahojte , viete mi poradit dobreho kadernika v BA ? Zatial co mi hovorili ponuky na moje vlasy po prsia cele odfarbenie okolo 150€ a aj farbenie do 200€ zda sa mi to dost aj keď učtovať si môžu ako chcu. Ďakujem za rady 🙂 ako často chodite na odrasty?
No ja za melír platim cca 50-60e