Carolina Herrera parfum

zuzanap9
3. sep 2024

Ahojte, tie ktoré máte parfum Good Girl Légére a je to original, viete mi poslať fotky? Mne sa zdá že som kúpila fake 🙃 hlavne mi ide o fotky zo spodu

Ďakujem ❤️

koniarova
3. sep 2024

A prečo ho sem neodfotíš ty?

zuzanap9
autor
3. sep 2024

@koniarova ☺️
Keď nemáš čo k veci, nekomentuj. Pekný večer 😚

koniarova
3. sep 2024

@zuzanap9 tak čakaj. Možno sa dočkáš. Keby si sem dala fotku, už tu máš pol strany komentárov. 🙂😉😉Ale ako myslíš.

zuzanap9
autor
3. sep 2024

@koniarova ako povieš 😊 nechám si poradiť 🤓

zuzanap9
autor
3. sep 2024

Lepšie to po tme odfotiť nejde

zuzanap9
autor
3. sep 2024

Ide mi o to, že keď sa navoniam, necitim ju. Ani nikto iný. Mala som ju kedysi dávnejšie a viem že som ju cítila. Teraz nič. Len vtedy som si ju neobzerala, nemala som dôvod, nemala som pochybnosti…

koniarova
3. sep 2024

@adri266 ty budeš určite vedieť

zuzanap9
autor
3. sep 2024

@koniarova ďakujem, a ospravedlňujem sa za moje rypnutie 🙈

mk22
3. sep 2024

@zuzanap9 zospodu by mali byť vyryté info ja tak mam na mojich plus hadičku nemá byť vidno.. No možno je to fotkami teraz večer, kde si ju kúpila?

zuzanap9
autor
3. sep 2024

Ale ja nemám tú tmavú, ja mám priesvitný spodok. To ma znepokojuje, že zo spodu nie je nič. Bola kupovaná v Španielsku.
@mk22

stela567
3. sep 2024

Zo spodu flakónu musí byť vyryté.
Pokiaľ nie je je to fake.
Pokiaľ je ale dá sa to vyryté zosuchat ľahko je to fake.

Z fotiek súdim, že to je žiaľ fake.

zzuunnaa
3. sep 2024

@zuzanap9 ak si to kupila v takej tej kamennej predajni drogerie, ktoré sú kade tade po Španielsku (nemyslím teraz nejakú sieť), tak je to bohužiaľ na 90% fake… CH je spanielska značka, vieš ju tam zohnat o dosť lacnejšie ako u nás, preto ju tam mnoho ľudí kupuje a je to dosť zneužívané. Mám kamosku, čo robila letusku a parfumy sú jej závislosť a sama mi vravela, že kupuje len buď na letiskách alebo v originál sieťach a že týmto “lokálnym parfumerkam v Španielsku” sa mám vyhýbať.

mk22
4. sep 2024

@zuzanap9 ja vidím akú máš, a píšem že zospodu ma byt vyryté

zuzanap9
autor
4. sep 2024

Ďakujem vám..