Čaj na chudnutie Silvia Kucherenko a krém proti vráskam

19. nov 2024

máte niekto osobnú skusenost?
reklamu jej robi cela rodina, mama neter aj sestra, vsetky realne scudli dost kg... sestra tusim vyse 20kg...
velmi by ma potesilo keby mi niekto napisal svoju realnu skusenost.
Taktiež aj na krem na ocne okolie, ktory ma vraj vylazujuci a fixacny efekt. Ďakujem

sili82
19. nov 2024

Chudne sa kalorickým deficitom a nie nejakým čajom. Jasné, že robí reklamu, keď ju za to platia. Logika nepusí, musíš viac energie vydať ako prijať. Nič iné neexistuje.

kavasmliekom
19. nov 2024

A jej mama schudla lebo pila 5x denne čaj? Namiesto jedla? Alebo okrem čaju dodržiavala kaloricky deficit? Lebo nepoznám taky čaj, po ktorom vycikáš tuky 🙈
Čo sa týka krémov na vrásky, to sú gény, ja mam 40r a ani jednu vrásku, ani krémy nepoužívam. , sestra ma 34r a už má dosť a žiadne krémy jej nepomohli.

deti95060810
19. nov 2024

prepáč, ale týmto bludom niekto aj verí ? 🙄
ak áno tak potom sa ani nečudujem že sme tam kde sme....

amy2807
19. nov 2024

ja ked som ten caj pila mala som mensiu chut do jedla,a hlavne na sladke som nemala skoro vobec chut

lindahhh
19. nov 2024

Všetky tieto pseudohviezdy zarábajú na hlúposti ľudí. Sú to nezmysly všetko a je jedno či to propaguje Kucherenko, Plačková, Alagič.. ony za to dostávajú peniaze. Tieto "osobnosti" sú, bohužiaľ, sledované množstvom ľudí a majú široký dopad na svojich fanúšikov. Preto budú reklamovať aj 💩, hlavne že na tom zarobia na ďalšiu kabelku či luxusnú dovolenku.

kittykat22
19. nov 2024

@amy2807 Silvia?

😂😂😂😂

kittykat22
19. nov 2024

zlozenie Ceresnoveho caju
Origanum vulgare: dobra mysel
Solidago canadensis: zlatobyl kanadska
Veronica officinalis: veronika lekarska
Ribes nigrum: cierna rybezla
Betula pendula: breza
Cherry: ceresna

To mi napis, ako ti toto zlozenie caju da dole 20kg 😅 Tomu moze uverit fakt len idiot.

thirstymonk
19. nov 2024

AK by to bolo take jednoduche, že stači piť dajaky zazračny čaj, alebo žrať dajake zazračne tabletky, tak by na svete asi nebolo toľko tlustoprdov.

Lenže nebyť tlustoprd si vyžaduje isť za svoj komfort, ovladať sa v jedle a hybať sa. Takže nie, nič take neexistuje.

Okrem kalorickeho deficitu je ešte jedna možnosť, ako sa zbaviť tukov, teda dve. Druhá je pasomnica, alebo iný parazit. Tretia je liposukcia. Veľa šťastia.

opuska
19. nov 2024

kupuj, ak chces, za mna je toto cisto marketingovy tah a rozhodne by som za to peniaze nedala. 🙂 chudne sa tak, ze zmenis stravu a pridas do toho pohyb, ziaden caj nie je taky zazracny, aby ta urobil chudou.

amy2807
19. nov 2024

@kittykat22 velmi vtipne ale nie som silva..len mne osobne tento caj vyhovuje a nie nie som ziaden zaplateny troll..🙂

alex49
19. nov 2024

som chorá, pijem skoro iba čaje, jem málo a schudla som, Samostatný čaj ti nepomôže schudnúť, to je jedno od koho je.

kittykat22
19. nov 2024

@amy2807 20e za hrst bylin. To ked pravidelne pijes a spocitas si naklady tak urcite schudnes. Pretoze ti na sladkosti nezostanu peniaze 😅

victory7897
19. nov 2024

Sledujem aj ja už dlhšie že sa tu objavujú tieto témy a podobné otázky o skrachovancov z Instagramu..podľa mňa to sú normálne oni čo zúfalo založia tému ,aby sa zase nejaký zvedaví blbci nato pozreli alebo ich nebodaj sledovali...čaj na chudnutie hm z toho je taká chodiaca kostra a jej sestra je v real bacuľka takže asi nezabral čaj veľmi 🤷 je tu ďalšia téma spred 2 rokov tak načo by tu bola ďalšia keby to ona sama netrollovala

rozculena
19. nov 2024
amy2807
19. nov 2024

@kittykat22 super ze mate taky prehlad o mojich financnych moznostiach :D

oli18
19. nov 2024

To v tejto vyspelej dobe plnej informacii este niekto veri, ze schudne od caju, ci tabletiek? Nemam slov 🙉

stanulienkat
19. nov 2024

Musela by som byt uplne udreta na hlavu, aby som nieco take verila.😂

kavasmliekom
19. nov 2024

@oli18 jeden čas, som si kúpila tabletky na chudnutie, jooj, tak ospevovali. Prvý týždeň som si nahovarala že nemam po nich chuť na jedlo 😄 niečo ako keď si dám Coculine a verím, že mi nebude zle v aute a aj tak pri prvej zákrute bľuvam... Ale také drahé tabletky, že keby som mala užívať dlhodobo, tak schudnem, lebo nemám na jedlo 🙈

guliver19
19. nov 2024

Preboha spamataj sa, nie je mozne ze je niekto tak hlupy a naleti tym lacnym kreaturam na nejake caje😁