Ahojte potrebujem poradiť chcem si urobit doma brazilsky keratin myslite že by mi to fakt zničilo vlasy tak ako sa hovori? Je tu niekto kto ma z tým skusenosť a robil si to sám doma? Ak ano aku značku ste mali a ako vam vyhovovala? Vedel by mi niekto nejakú odporučit? Alebo je nejaká ina metoda ktorou si to môžem urobit doma?
Ďakujem za odpovede.
@bela30 okej ďakujem
Ja som sa na to pýtala kadernicky a odhovárala ma. Tiež som nad tým rozmýšľala lebo vlasy si musím každý deň žehliť ale tak asi to nebude také terno 🤷
Ja si davam raz za tri mesiace a som spokojna, vlasy mi pridu kvalitnejsie, nenarocnejsie na upravu atd..
@crazy_cat_lady A aku značku použivaš? Maš vlasy rovne už stale či iba do dalšieho umytia?
Myslim ze to je coco choco 🙂 mam vlasy rovne len do dalsieho umytia, ale ja mam specificky druh vlasov :D hrube, huste a tvrde, takze asi je rozdiel, ked si to da spravit niekto, kto ma vlasy poddajne a staci mu ich do rovna napriklad vyfukat... 🙂
Autorka : brazílsky keratín je bordel nič iné
Obaluje to vlas, robí nepriepustný obal na vlase cez ktorý sa do vlasu nič nedostáva. Vlas živorí pod tým obalom, chradne a ničí sa
Ja som mala, este to aj mam doma, brutalny smrad, stipali ma z toho oci, hrdlo. Musela som byt pri okne a tak to nanasat, no aj tak to bol des. Ziadny zazrak s vlasmi mi to neurobilo, za mna nie, znacka bola Orasey Diamond Vseobecne sa keratin ani neodporuca, co sa mi len potvrdilo.