Brazílsky keratín

anabel2341
8. máj 2024

Ahojte baby ake mate skusenosti s brazilskym keratinom? Zničilo vam to vlasy ?

crazy_cat_lady
8. máj 2024

@anabel2341 ja si davam viac menej pravidelne a vlasy mam ok 🙂

gabika0825
8. máj 2024

@anabel2341 neodporúčam a už vôbec nie pokial máš svoje vlasy jemne a suché. Krasne to bude len dovtedy, pokial si ten brazílsky budeš dávať robiť. Akonáhle prestaneš a keratin sa vymyje z vlasov, tak sa môžeš pripraviť na peklo. A nemám skusenost len ja, ale aj skoro všetky ženy ktoré poznám a mali to na hlave. Tie čo sú spokojne si to davaju bez prestávky a svoje vlasy bez keratinu nevideli už dlho. Ak sú vlasy pekne, to znamená že keratin sa z vlasu ešte úplne nezmyl. Sú oveľa šetrnejšie a lepšie kúry na vlasy ako toto. Chod ku kadernícke a daj si urobiť hĺbkové cistenie a regeneraciu vlasov a uvidis aké vlasy budeš mat a nie len na oko, ale budú vyzivene aj vo vnútri

gabika0825
8. máj 2024

@anabel2341 a chcela som spomenúť ešte jednu vec. Ak ti ide iba o narovnanie vlasov, lebo ich máš prirodzene kučeravé, tak existuju aj iné metódy narovnania vlasov, ktoré ti dobrá profesionálna kaderníčka spraví, skús si o tom pozisťovať.

macko1001
8. máj 2024

@gabika0825 ahoj aké prosím? Máš nejakú skúsenosť? Ďakujem🙂

gabika0825
8. máj 2024

@macko1001 ja osobne nemám skusenost s tým narovnanim, jedine s regeneráciou vlasov , ktorú mi robí moja kaderníčka. Ale na to narovnanie chodi kamoska a je veľmi spokojná a hlavne vlasy sú výživene, dosť jej narástli aj vlasy po tom, predtým mala max cely život po plecia vlasy a teraz huste a pod lopatky. Ja mam svoje cely život dlhe ale tá regenerácia na ktorú chodím ja nie je vyslovene na vyrovnanie vlasov, skôr na take uhladenie ktoré vydrzi max 2 týždne ale vlasy mám aj potom krasne lesklé a nekrepatia sa

anketkarka
8. máj 2024

@anabel2341 chodím pravidelne a som spokojná. Mala som krepovité vlasy od narodenia a s brazilom je to pohoda. Krásne zdravé vlasy. Niekedy vydrží aj 6 mesiacov. Ale väčšinou len 3. Tiež som sa bála zničenia. Ale ak to je urobené dobre, tak určite v pohode. Raz som si dala u druhej kaderníčky a hneď som zbadala rozdiel. Takže musí to vedieť urobiť dobre a vlasy Ti nezničí.

gabika0825
9. máj 2024

@autorka zistila som ti od kamošky ako sa to vola a vola sa to Bixyplastia, no nerobia to v každom salóne, skús vyhľadať kadernicku čo sa tomu venuje.

nika_val
9. máj 2024

@anabel2341 asi nevieš čo je brazílsky keratín a ako sa aplikuje preto sa pýtaš či to nezničí vlasy.
Umela látka ktorá sa zažehlí do vlasov na vysokej teplote aby obalila vlas a chemicky ho narovnala a udržala rovný ..
To určite znie ako niečo čo nezničí vlasy.. však ?

shee11
9. máj 2024

áno a obalený vlas vo vnútri chradne a vysychá. vlasy sa potom velmi dlho dávajú dokopy.

anketkarka
9. máj 2024

@shee11 ja som mala prirodzene suchý a porovitý vlas, metlu. Nebol vôbec namáhaný, mám také vlasy zdedené. Takže mne brazil veľmi pomohol a nemá mi čo chradnúť. Je krásne lesklý a keď maš predtým nepoddajné vlasy, ktoré sa vlhkom zježia, tak nič zlé na tom nevidíš, práve naopak. Konečne máš na hlave niečo upravené a nie metlu.

gabika0825
9. máj 2024

@anketkarka tak prestaň keratin používať na nejaký čas a držím palce aby si neostala bez vlasov…

anketkarka
10. máj 2024

@gabika0825 a prečo by som mala ostať bez vlasov? Ja chápem, že ak niekto nemá vlasy na takú úpravu vhodné a vlastne ten keratín nepotrebuje, tak vlasu tým len škodí. Ale mojim to pomohlo. A horšiu kvalitu vlasov ako pred používaním už mať nemôžem. Bola to metla, ktorá si robila čo chcela a teraz mám na hlave účesy.

gabika0825
10. máj 2024

@anketkarka v poriadku 😊

shee11
10. máj 2024

@anketkarka je to o produktoch. Veľa báb čo používalo keratín, skončilo na curly girl metóde a vlasy majú krásne zdravé a prirodzené. Metóda pracuje aj s krepovitymi vlnitymi suchými a inak problémovými vlasmi.

anketkarka
10. máj 2024

@shee11 ak by som mala vlasy na túto metódu a chcela podporuť kučeravosť, tak by som určite o tejto metóde uvažovala. Mne brazil nezničil vlasy. Autorka sa pýtala na toto. Neviem povedať, či to je kvalitou použitého produktu, alebo šikovnosťou mojej kaderníčky, ale kopec žien jej na to chodí už roky a nemajú zničené vlasy. Bola som raz u inej a tam by som určite ďalej nechodila, lebo už po jednej aplikácii som videla následky.