ahojte kočky...vyskúšali ste to už niektorá na intímne miesta? píšu na weboch, že je to bezbolestná depilácia, čo si nejak popravde neviem predstaviť, ako bezbolestná, keď to predsa len vytrháva chĺpky. a tiež sa chcem opýtať na hygienu. je to asi hygienickejšie, ako žiletkou každú chvíľu všakže? 😅
Bezbolestné to teda nie je ani omylom, ale nedá sa s voskom ani porovnať! Pravdu povediac, bolí to podstatne menej, než si to predstavuješ.
Boli to jak fras😄 oproti vosku je vyhoda, ze nerobi ranky(vosk ti obcas strhnu aj s kozou). Ja chodim kazdy mesiac
@pluss ja som bola hlavne zvedavá ci je možnosť nechať "osklbat" si úplne všetko všade a teda či počas toho používajú aspoň nejaké papierové nohavičky co aspoň čo to zakryjú a len ich posúvajú podľa potreby alebo tam človek sedí ako u gynekológa a ako často treba zo začiatku a koľko to vydrží... Ja som rozmýšľala hlavne na leto lebo však občas je to na nervy holiť každý deň kvôli plavkam 🙉😅
@majlo1234
@luckasvec haha kludne aj na ploche, nech si precitaju ostatne zeny a vedia do coho idu. Ak si chces dat spravit len bikiny, tak normalne v nohavickach. Ak chces vsetko, ides bez. Treba sa odosobnit, je to sice horsie ako na gynde, lebo si tam polhodinku😃 ale tie damy, co to robia, su na to dostatocne zvyknute, pokecate o vsetkom moznom ako u kadernicky😃 a potom ti vysklbu aj anus, ak treba😃
Mne to vydrzi ciste hladke cca dva tyzdne, a dalsie dva s minimalnym ochlpenim, cize chodim cca raz do mesiaca. V lete je to naozaj parada
&mondolina a čo sa týka hygieny...predpokladám že najprv sa depiluje predok a potom zadok? ide mi o to, či pri depilácii, ako sa tam zvŕtajú s tou pastou, či nemôže dôjsť k prenosu neželaných baktérií lebo som na to dosť citlivá?
Tak ono sa robi s papierovymi pasikmi, nema sa ako nic preniest
Casom ti zoslabnu chlpky a bude to lepsie
@pluss brazilsku som neskúšala iba nohy a zadok, raz mi robila aj na križovej kosti, a že bezbolestná, to napíše iba blbec čo to nezažil. Ale je fakt, že každý má iný prah bolesti. Depilacia cukrovou pastou mi ale vyhovuje viac ako voskom