Bola som na melír a nedopadlo to podľa mojich predstáv

misssulik
18. jan 2024

Ahojte , prosím vás dnes som bola na melir . Ja neviem ale nedopadlo to asi tak ako som si predstavovala a trochu mi tie vlasy prídu sivé … alebo skôr akokeby som mala studený tón … Vždy som iba teplý mala a nepáči sa mi to teraz . Nejaké rady ako tu sivú trochu stiahnuť ? Lebo konce mám veľmi bledé …

marhulka13
18. jan 2024

@misssulik máš aj fotku?

misssulik
autor
18. jan 2024
misssulik
autor
18. jan 2024

Takto to možno ani nie je vidno neviem ako to odfotiť ale ja keďže som bleda mi studený tón nepasuje .

misssulik
autor
18. jan 2024

Farbiť ani ďalšej kaderníčke nestíham ísť … keďže cez víkend ideme na oslavu

luccija
18. jan 2024

@misssulik máš to veľmi pekne studený ton sa zmyje, keď Ti dávala silver šampón.

hylary
18. jan 2024

@misssulik krásne to máš.. čo by som ja za to dala...

stanulienkat
18. jan 2024

Máš to pekné, po pár umytiach sa ta farba ešte trošku zmení.

misssulik
autor
18. jan 2024

Ach , no dúfam . Lebo mne sa akože tie sivé pramienky nepáčia

majushka
18. jan 2024

Chodim tiez na blond melir do dlhych vlasov a mas to podla mna velmi pekne. Ono to po nejakej dobe zvykne ozltnut z tej bielej. Popripade si kup v drogerii tonovaci sampon inej blond farby. Predavaju take male sacky.

misssulik
autor
18. jan 2024

Čítala som niekde že head and shoulders šampón dať a nechať chvíľku pôsobiť že to trosku tu sivú stiahne :D nemôžem si zvyknúť iba chodím ku každému zrkadlu na iné svetlo jak debil

mimi3008
18. jan 2024

Velmi pekne to je

jankasamulko
18. jan 2024

@misssulik tiez som to tak mala po melire. Deti hned ze mami ty si stara. Natonovane tak dostudena az nasedivo ale to sa zmylo

misssulik
autor
18. jan 2024

@jankasamulko presne takúto reakciu som aj ja dostalo skoro ma porazilo

perlita007
18. jan 2024

@misssulik mne sa Váš melír veľmi páči, ja mám zas opačný problém....vždy mi to chytí nejak viac do žltá....aj keď chodím pravidelne na melír......a potom si to musím vyťahovať Silver šamponmi.....veľmi pekný melír....😊

joannita
18. jan 2024

@misssulik kup si v drogerii blond tonovaci sampon, taky v sacku ale NIE popolavy inak to budes mat este viac sive. Ja som si tak stahovala sivu z vlasov a pomohlo to.
Inak...mas to velmi pekne, podla mna len niesi zvyknuta.

Kazdopadne ta siva sa ti casom aj tak vyzmyva.

findomatej
19. jan 2024

@misssulik mne sa tento melír veľmi páči. Ale farby na foto môžu byť skreslené a áno, môže pri bledej pokožke pôsobiť šedivo a pridávať na rokoch. Tiež si dávam melír a chytá mi to do žlta, čo sa mi vôbec nepáči. Sú šampóny, ktoré vedia trochu dotónovať farbu, skúsení určite poradia.

nataliapipi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
konikmodry111
19. jan 2024

Máš to super, kadernícky dávajú toner aby stiahli žltú. Neboj, pár krát umyjes vlasy a oni ozltnu 😉

luccija
19. jan 2024

@perlita007 že??mne to tiež ťahá do žlta používam silver šampón to je nespravodlivosť niekto to ma chladné a chce žlté🙂

cafelatte
19. jan 2024

Mne sa tiež nepáčia tieto popolave odtiene, pridávajú vek.

retatka
19. jan 2024

Tieto studené odtiene ženám pridávajú na veku .Ešte keď má baba 20+ Ok ale staršie ženy zostarujú a s bledou pleťou doslova splývajú,žena je nevýrazná ,má až mŕtvolný vzhľad .

gabika0825
20. jan 2024

@misssulik práveže to je veľmi pekne, blond melir sa sa dáva skôr s takým chladným podtónom keďže sa väčšinou ženy chcú vyhnúť tým teplým žltým odleskom, či to chceš mat žlté ako kura? 😃 keď to nedopadlo podľa tvojich predstav tak prečo si to nepovedala rovno v kaderníctve? Predpokladám že si za to zaplatila a odisla s úsmevom. Veď keď nie som spokojná s výsledkom tak to poviem narovinu tej kadernícke.