icon

Biobronz - rady, skúsenosti

daniela2505
19. jún 2023

Ahojte baby poznate to? Je to fakt take dobre na opalenie?

firma2211
19. jún 2023

@daniela2505 za mňa top používam tretí rok aj do solária aj na slnko , nikdy som taká hnedá nebola ☺️

basulaak
19. jún 2023

@daniela2505 mne to nespravilo nic. Ze vobec, rozdiel 0

domiklik
19. jún 2023

@daniela2505 predrazena zmeska olejov, po ktorých som bola mastná ako stará neumyta panvica... Ak si bledula, tak je vysoko pravdepodobné, ze po nanesení tejto veci budeš oranžová a nie hnedá... Ťažko povedať co to je, lebo opaľovak to není, samoopalovak tiež nie, ale ako vždy zaručene prírodný produkt 😀

patulka410
20. jún 2023

@daniela2505 ja som ho mala. Letel na mňa každý hmyz, na deke ostal mastný fľak a opálenie nikde 🤷😀

simca06022011
20. jún 2023

no na mne fungoval tak neviem.. :D ja som to pouzivala na opalovaci krem... ale treab s nim opatrne fakt, strane je to mastne. Je to fakt zmes olejov, taka celkom fajn vona pre mna. Moja mama ma ale podobny efekt s jej "domacim opalovacom" z bambuckeho masla :D neviem s cim to miesa, ci s nechtikom alebo cim. Na plazach sa tiez zeny (sem tam som to videla) natieraju kadejakymi olivakmi... tak mozno to "prazenie na slnku funguje" :DD

zuzanka.zuzu
20. jún 2023

najlepší biobronz je stále len slnko v rozumnej miere 😉
a teraz som pochopila, že to je nejaká mastička či olej - akurát sa ti tak po tom môžu začať tvoriť pigmentové fľaky 😀