Bio antiperspirant a kapsule do umývačky riadu

16. júl 2024

Ahojte, prosím vás, čítala som články o škodlivosti bežných aniperspirantoch a kapsulách do umývačky riadu. Chcela by som sa spýtať aké iné alternatívy používate. Chcem používať vyslovene prírodné produkty. čo odporúčate a s čím ste spokojní, na cene mi nezáleží. Ďakujem

nika_val
16. júl 2024

Ja som istú dobu namiesto antiperspirantu používa taký kryštál proti poteniu
A namiesto kapsúl do myčky som si robila také domace. Spravila som si zmes zo sody bikarbony, soli, kyseliny cintronovej, pridala som k tomu par kvapiek esencialneho oleja a potom v mini mnoztvach som pridavala vodu. Naozaj malinko len aby ta zmes mierne zvlhla. Naledne som to natlačila do silikonovej formy na lad. Nechala som to mierne vyschnúť a potom používala.
Ale omrzelo ma to. Pretože sa mi nechcelo stale pripravovat nove kapsule. 🙈😁

zuz1177
16. júl 2024

Ja aktualne pouzivam deodorant od kozmetiky kvitok. Ale na tehu je tychto prirodnych kozmetik viac - napr. Ponio, Two cosmetics, soaphoria…s kapsulami nemam skusenost

btus
16. júl 2024

kapsule bio majú v dm, tiera verde je vyslovene eko. Myslím, že robia aj eko produkty pre ľudí.

hildeberta
16. júl 2024

Deodorant neviem, ale to s tymi tabletami do umyvacky som tiez pocula, kamaratka mi odporucila dat ryzu na spodok umyvacky nasypat a yo umyje ten riad

susitko
16. júl 2024

ja aj manzel pouzivame roky len prirodne dodoranty.....mam viac druhov a pouzivam podla potreby. na velmi fyzicky narocny den-Mydlove v papierovej tube.len netreba natierat,len tak potukat po kozi.fakt ochrani. na bezny den a vecer ked idem napr cvicit -soaphoria(vona zeny) okruhlom tegliku.minule som kupila v papierovej tube nejaku novu,ale nic moc. na bezny den- Kvitok(fruity).

michaelamaranesi
16. júl 2024

https://www.justnahrin.sk/produkty/deo-plus-cla... za mňa Super používam teraz v tomto teple aj krém bodyfresh šalviový... perfektne schladí organizmus. Aplikujem po sprche