Bahná na celulitídu

6. nov 2024

Máte niektorá skúsenosti s bahnami na celulitídu/odvodnenie? Propaguje ich napr Jana Hrmi, vyzerá to celkom dôveryhodne

stanulienkat
6. nov 2024

Ona vyzera doveryhodne???😂😂😂😂😂😂
Celulitída a odvodnenie su dve rôzne veci. Škoda, že influencerky neponúkajú na predaj rozum.

canany
6. nov 2024

@stanulienkat toto ma pobavilo, si trafila klinec po hlavicke 😀
ved ziadny nemaju, nemozu ho predavat (rozum). Sa cudujem, ze stale tie influe nieviem co niekto sleduje a veri kazdej vete co povedia, ved oni to robia pre svoj vlastny biznis a nie pre krasne modre oci tych, co ich sleduju

vannyvanny
6. nov 2024

Na to pomôže jedine pitný režim , Maderoterapia , zdravý životný štýl menej stresu, peeling na telo , čaj na odvodnenie a niektoré škoricové zábaly k tomuto celému keď tak

katka700
6. nov 2024

Keby na celulitídu dačo spoľahlivo fungovalo väčšina populácie ju už dávno nemá.
Všetky masáže a ich kadejaké varianty, krémy, balzamy, pílingy fungujú len trošičku a treba ich podstupovat/používat furt.
Celulitída "zázračne" objavená v 70tych rokoch je nekonečný zdroj príjmov a "boj" s nou je ešte snáď ešte menej úspešný než boj proti drogám.

aandrea9
6. nov 2024

@stanulienkat keby mali tak ponúkajú 🤷‍♀️

autor
6. nov 2024

@vannyvanny ktorý čaj konkrétne je na odvodnenie prosím Vás?

bubalea
7. nov 2024

Aj kamarátka si pravidelne kupuje tieto bahná a tvrdí mi, že to reálne pomáha. 😀 Ja neviem, aj tak tomu akosi nedôverujem. Ona ani necvičí, stravu nemá upravenú, pochybujem o tom silne 😀 A ešte tá cena. To je šialenstvo.

rozculena
7. nov 2024

aaale prd,že bahno

katka700
7. nov 2024

@bubalea placebo efekt je zaujímavý fenomén 😂

ber8uska8
9. nov 2024

Ja Mamke objednávam toto bahno z mŕtveho mora a ešte si robí peeling pravidelne, sem tam do kúpeľa soľ
https://bewit.love/sk/pece-o-telo/?i=cgqnf9w6mt...
Mám aj 15% kodik na prvý nákup len neviem či ešte platí 2SPRRHPT5UBE4D vyskúšajte