Avon/Oriflame

9. aug 2024

tak mi napadlo, dnes som v mhd zapocula rozhovor dvoch dám, jedna druhej hovori, ze jej nabuduce donesie katalog, si moze vybrat… ono to este funguje? aj sa to oplati cenovo?

ssimusska
9. aug 2024

Fungovať funguje, no cenovo neviem. Poznám tiež staršie dámy čo takto fungujú.

janicast
9. aug 2024

Robím a najmä používam Avon 27 rokov,objednávam kazducký mesiac.Na x výrobkov nedám dopustiť

michellemary
9. aug 2024

Tiež niektoré veci používam len z Avonu už roky, napr. krémy na ruky.

vikusjk
9. aug 2024

Aj my sme reg. v Avone, ale objednavam iba sebe a iba ked chcem, nie kazdy mesiac. Mam zakladnu 10% zlavu a ak sa mi nazbiera vacsia objednavka, tak vyssiu. Ono ide skor o to, ze tie produkty, co si objednavam, mi proste vyhovuju a nechce sa mi hladat za ne nahradu v beznych drogerkach

sestrickajanka
9. aug 2024

Ja mám Oriflame a to z dvoch dôvodov, beriem vitamíny z rôznych zdravotných dôvodov, ale prvotný je Avitaminóza, ktorá sa mi opakuje. Moja lekárka mi robila i testy, brala som i centrum a podobné veci, ale jedine z Oriflame vitamínmi mám dobré hladiny a teda sa cítim ok. Taktiež na moje počudovanie i babka a dedko. Keďže všeobecne majú starší ľudia málo vitamínov, tak sme im ich začali dávkovať a celkom to má efekt. Druhý dôvod je, že si veľa vecí môžem objednať domov. A medzitým ma napadol ešte jeden dôvod a to, že objednávam vianočné darčeky niektoré, pretože výplatu mám len jednu a obdarovaných je veľa, tzv. aby Vianoce neboleli (finančne). Každý mesiac kúpim pre jedného alebo dvoch členov rodiny.

patka06
9. aug 2024

Jasné, že funguje.
Robím Avon viac ako 20 rokov, mám stále zákazníčky - zvyknuté na výrobky a pribúdajú aj nové.

autor
9. aug 2024

ja som si naposledy este kedysi v puberte objednavala pravidelne od sesternice, myslim z oriflame, taky trojfarebny korektor.
ona potom s tym celym skoncila a odvtedy som si neobjednala a aj som na to zabudla 🙂

danyelia
9. aug 2024

Ja si tiež pravidelne objednávam z Avonu od kamarátky, niektoré veci sú dobré - no popravde, cenovo výhodnejšie sa dajú kúpiť v drogérke a prežila by som aj bez nich (...ale chcem spraviť radosť aj kamarátke 😁)

lakebabe
10. aug 2024

Ja som tiež minule kukala na video , čo niekto točil s nákupom z avonu. Myslela som, ze už to neexistuje, nepoznám uz nikoho kto by s tym robil. Objednávala som to stále pred sto rokmi keď v kancli s tým baby robili. Pozrela som si katalóg online, ale tie ceny sú už v dnešnej dobe dosť vysoko v porovnaní s takou kvalitnejšiou dekoratívkou. Ale myslím, že taký najväčší boom uz to ma roky za sebou

autor
15. aug 2024

Avon prave vyhlasil bankrot

janicast
16. aug 2024

Avon končí v USA...u nas Avon funguje bez problémov

michellemary
16. aug 2024

V Európe predaj pokračuje normálne ďalej, končí len v USA.

patka06
16. aug 2024

Nás sa to našťastie netýka