tak mi napadlo, dnes som v mhd zapocula rozhovor dvoch dám, jedna druhej hovori, ze jej nabuduce donesie katalog, si moze vybrat… ono to este funguje? aj sa to oplati cenovo?
Robím a najmä používam Avon 27 rokov,objednávam kazducký mesiac.Na x výrobkov nedám dopustiť
Tiež niektoré veci používam len z Avonu už roky, napr. krémy na ruky.
Aj my sme reg. v Avone, ale objednavam iba sebe a iba ked chcem, nie kazdy mesiac. Mam zakladnu 10% zlavu a ak sa mi nazbiera vacsia objednavka, tak vyssiu. Ono ide skor o to, ze tie produkty, co si objednavam, mi proste vyhovuju a nechce sa mi hladat za ne nahradu v beznych drogerkach
Ja mám Oriflame a to z dvoch dôvodov, beriem vitamíny z rôznych zdravotných dôvodov, ale prvotný je Avitaminóza, ktorá sa mi opakuje. Moja lekárka mi robila i testy, brala som i centrum a podobné veci, ale jedine z Oriflame vitamínmi mám dobré hladiny a teda sa cítim ok. Taktiež na moje počudovanie i babka a dedko. Keďže všeobecne majú starší ľudia málo vitamínov, tak sme im ich začali dávkovať a celkom to má efekt. Druhý dôvod je, že si veľa vecí môžem objednať domov. A medzitým ma napadol ešte jeden dôvod a to, že objednávam vianočné darčeky niektoré, pretože výplatu mám len jednu a obdarovaných je veľa, tzv. aby Vianoce neboleli (finančne). Každý mesiac kúpim pre jedného alebo dvoch členov rodiny.
Jasné, že funguje.
Robím Avon viac ako 20 rokov, mám stále zákazníčky - zvyknuté na výrobky a pribúdajú aj nové.
ja som si naposledy este kedysi v puberte objednavala pravidelne od sesternice, myslim z oriflame, taky trojfarebny korektor.
ona potom s tym celym skoncila a odvtedy som si neobjednala a aj som na to zabudla 🙂
Ja si tiež pravidelne objednávam z Avonu od kamarátky, niektoré veci sú dobré - no popravde, cenovo výhodnejšie sa dajú kúpiť v drogérke a prežila by som aj bez nich (...ale chcem spraviť radosť aj kamarátke 😁)
Ja som tiež minule kukala na video , čo niekto točil s nákupom z avonu. Myslela som, ze už to neexistuje, nepoznám uz nikoho kto by s tym robil. Objednávala som to stále pred sto rokmi keď v kancli s tým baby robili. Pozrela som si katalóg online, ale tie ceny sú už v dnešnej dobe dosť vysoko v porovnaní s takou kvalitnejšiou dekoratívkou. Ale myslím, že taký najväčší boom uz to ma roky za sebou
Avon prave vyhlasil bankrot
Avon končí v USA...u nas Avon funguje bez problémov
V Európe predaj pokračuje normálne ďalej, končí len v USA.
Nás sa to našťastie netýka
Fungovať funguje, no cenovo neviem. Poznám tiež staršie dámy čo takto fungujú.