Avon - krém na ruky

29. jún 2023

Ahojte, neviete ako sa volala edícia od Dary R.? bola modrá a v tej kozmetike bol aj taký malý krém na ruky 🤔 veľmi by mi pomohol pri nevoľnostiach 🙄cez net neviem ako to hľadať, kedže neviem ako sa to volalo a doma nemám katalóg a cez internet cez katalóg som to tam nenašla :/ 🙂

tosomja
29. jún 2023

Encanto

tosomja
29. jún 2023

Avon Dara Rolins stačí dať a nájde ti 😃

patka06
29. jún 2023

Encanto Fascinating

autor
29. jún 2023

ďakujem vám pekne no neviem ho nájsť nikde kde by ho mali všade je - nieje skladom 😕🤦‍♀️

patka06
29. jún 2023

Robím s Avonom, v ponuke nie je už dlhšie - podľa mňa sa už ani nevyrába

autor
29. jún 2023

toto je mi je asi jasne kedže nieje nikde a bola to asi len nejaká limitka 🙄😕a ja neviem ani kde mam svoj 😭 som zufalá asi mi ostáva len facebook a popýtat sa iných žien či ho nemajú 😔

tosomja
29. jún 2023

Skúsim sa opýtať známej.

autor
29. jún 2023

@tosomja budem veľmi vďačná už skúšam aj ja 🤦‍♀️

patka06
29. jún 2023

Tie krémy boli bežne v ponuke, len cena bola dosť vysoká v pomere k veľkosti - málo sa predávali, preto ich zrejme stiahli - možno iba z nášho /východoeuropskeho/ trhu - skús popozerať aj zahraničné stránky

autor
29. jún 2023

@patka06 neviem ja som kupovala viac vecí naraz a toto som mala ako darček celú sadu😔🤷‍♀️

liusa82
29. jún 2023

na nemeckom ebay.de tam ich máš plno.Od mlieka až po krém na ruky.Teraz som to pozerala

autor
29. jún 2023

@liusa82 okey diki idem kuk ❤

liusa82
29. jún 2023

@autor no len poštovné je príšerné čo som si všimla.Treba hladať ktorý predajca má najnižšie.Ja si tam kupujem avon wish of love čo sa už inde nedá vôbec dostať a turci ju tam majú ale poštovné u nich za pár korun.Na toto si treba dať bacha