Ahojte, nefičim ani nemám rada asmr videá, no česanie a celkovo s vlasmi a trochu aj krk premasiruju + keď robia k tomu make up tak to môžem hlavne pred spaním 😅 no a teraz k tomu prečo som toto založila.. Chcela by som vedieť, či tu niekde na SK máme nejaké takéto relax, oddychové kadernícke salóny (alebo neviem ako to mám nazvať) kde sa hrajú s vlasmi, jemne češú a pod? Ako v týchto asmr videách. Ja keď som u svojej kaderníčky tak to iba rýchlo a je to hotovo, vôbec jemne nečeše. Ešte som nemenila nikdy kaderníčku, túto mám už pár rokov 😅 ale chcela by som aspoň raz to vyskúšať, ako je v týchto amsr videách 🙏🏼🤣 milujem keď na niekto češe a hra sa s vlasmi ale jemne.. Ďakujem vám ☺️
Boze ja som tiez vzdy milovala ked sa mi ktokolvek hral s vlasmi 🫠
@hsara99 oo áno niečo také, hľadala som pod inými názvami, tak som to nenašla .. Ďakujem ❤️
@vanilkovazmrzka dokonca aj vo Zvolene je niečo podobné aj na Zľavomatoch pod HeadSpa som našla ☺️ asi si tam zájdem a po relaxujem 🙏🏼🤣
no ja ficim na asmr videach s vlasmi naj pocas rainy day tak ziram, ci podobny uchylak ako ja 🙂
ja to tiež kukám 😀
@lija22 áno na toto môžem kukať aj celý deň 🤩
@rozculena ukľudnujuce proste 🤣
Ja pozerám asmr pleťovej starostlivosti, každý máme niečo
@marcellka32 áno, každý máme niečo ☺️ je to upokojujúce hlavne pred spaním
https://www.japaneseheadspa.sk/