Andreine alebo Soaphoria na vlasy

13. apr 2024

Ahojte, nasla som tu par clankov na obe znacky, má niekto skusenosti s oboma? Mam dlhsie problem s vypadavanim vlasov, ktoru z nich by ste mi poradili? Andreine mi pride celkom draha, ale zase som ochotna si priplatit za kvalitu 🙂

cindy22
13. apr 2024

Co sa týka vypadavania, to ti veľmi neporadím, ale skúšala som Andreine a za mňa nič moc. Vlasy som po tých produktoch mala take "tvrdé", no hrôza. Navyše šampón nepeni, čo by mi nevadilo len potom nevies koľko ho máš naniesť aby si si vlasy poriadne umyla a rýchlo a sa minie.
Ak hľadáš niečo prírodné odporúčam pozrieť Davines, je to profesionálna kozmetika, prírodná a mne veľmi vyhovuje uz nechcem meniť, a to som poskusala dosť aj drahších. A hlavne cena oveľa lepšia🙂

bela30
13. apr 2024

Ani jedno za mna.
Odporucam ayurvedsku vlasovu kozmetiku.

t1nusa
14. apr 2024

ja používam Andreine a lepšie vlasy som nemala, prisaham 🙏🏻 v októbri minulého roka som absolvovala trichologické vyšetrenie aj s procedúrou v jednom z jej salónov a odvtedy som začala používať aj jej produkty a musím povedať, že si fakt skvelé 😍 doslova cítim po umytí, že vlasy sú čisté (počas umývania “vŕzgajú” pod prstami, tak spoznáš, že sú správne umyté)

@cindy22 je to prírodná kozmetika, takže jasné, že sa správa inak ako klasické drogerkové šampóny, ale nie je pravda, že šampón nepení 😉 treba ho vedieť správne používať (aplikovať šampón len pokožku hlavy, nie do dĺžok vlasov, použiť šampón dvakrát počas jedného umývania atď)

patricia1508
10. aug 2024

@bela30 vedela by si mi dať link prosím ta na šamponik?

bela30
12. aug 2024

@patricia1508
https://www.khadi.sk/sampony-a-praskovy-sampon?...

Poprezeraj stranku, maju tam toho viac aj sera, oleje, rozne druhy samponov..

erika3353
14. nov 2024

Za mňa rozhodne na cene nezaleži, ide jednoznačne o recepturu, niekomu sadne šampon za euro niekomu za 100... jednoducho človek musi skusat co mu vyhovuje. Za mňa boli andreine produkty určite jedny z tych najlepšich. Mne osobne velmi škodia sulfaty a umele parfumy, v adnreine tieto zložky nikdy nie su. Určite odporučam, ale tak ako piše slečna vyššie, treba vediet ako na prirodny šampon a peny môžete mat viac než dost 🙂 zlate pravidlo sampon 2x počas jedneho umyvania je naozaj niečo čo nemozeme vynechat, aby boli vlasy ciste a pokožka spokojna