Aký strih vlasov by sa mi hodil?

5. apr 2024

Ahojte, vždy sa dávam strihať do postupna, alebo rovno. Chcela by som zmeniť účes (farbu vlasov nie). Čo by sa mi tak hodilo? Nikdy som nemala iný účes ako po plecia do postupna alebo dlhšie vlasy a buď postupka alebo rovno. Ďakujem za každé rady 😁

thereisabear
5. apr 2024

Long bob

54tinka54
5. apr 2024

Ja by som zrušila ofinu lebo ti zbytočne zaokrúhľuje tvár.
Tiež by som možno šla do toho long bob.

miadi
5. apr 2024

Tiez by som zrusila ofinu vyzeras s nou ako 6r a ked tie vlasy budes mat dlhe budu tvoje vlasy bohatsie hustejsie. Strih take nieco kratsie Bob po bradu .

deti95060810
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
stellarstar
5. apr 2024

Long bob 👍

autor
5. apr 2024

Ďakujem baby skúsim ten long bob 😁

autor
5. apr 2024

@54tinka54 @miadi A tu ofinu som si dala pred nedávnom, ale asi ju nechám dorásť do vlasov, tak ako hovoríte. Chcela som vyskúšať 🤣

miadi
5. apr 2024

Ta ofina by mohla aj ostat len v inom tvare na krajoch by mali byt tie vlasy dlhsie.. to je zenskejsie takto je ako ked mama cvakne dietatu 😃ale Keby si to mala Taketo tak hnet to inak posobi, Omladzujuce ale nie detske. Mas podobnu strukturu tvare ako ona pekne licne kosti vyrazne.

zuzubb007
5. apr 2024

Žiadny Bob podľa mna sa to hodí asi 1% ľudí, ostrihala by som 5 centimetrov aby neboli vlasy ako metla a zarovno, ofinu v pohode nechať, mne čo vadí je ta farba vlasov to by som zmenila, ale keď nechces

miadi
5. apr 2024

Vidis kolko ludi tolko chuti Ja si naopak myslim ze bob sa malo komu nehodi .. Lebo Mne sa paci . Komu sa nepaci ti povie ze to vyzera dobre na 1% Mne sa naopak paci ta farba co mas hodi sa ti. Ta ofina ti raz dva narastie a potom to mozes doriesit .

estellas
5. apr 2024

Mne sa páči keď je ofina dlhšia. Vlasy tak po plecia.