Pred nejakym casom som si kupila Prada Paradox a Black Opium, kedze som roky pouzivala jednu VS vonavku a chcela som uz zmenu. Ta Prada sa mi od zaciatku nejako nepacila ked som si ju vyskusala v obchode, no po case sa tak zmeni a je to velmi pekna vona, sl som si ju kupit, no stale mi tam chyba nieco take ostrejsie, je to taka velmi ako keby pudrova vona. Black opium sa mi naopak velmi pacil ked som ho skusala, ale vydrz ma velmi slabu a ked ho nosim, tak mi pride taky nic moc. Vone ako Chanel alebo Chloe sa mi velmi nepacia, citim tam take konvalinky a nemam rada taketo kvetinove vone, skor nieco ovocne alebo sladke. Ake parfemy nosite vy? Pripadne neviete kde by som kupila nejaky vzorkovnik takych znackovejsich parfemov?
Ja som dlhé roky túžila po Black opium a tiež mám pocit že je daka slabá ☹️
@13uzivatelka11 to by mi az tak nevadilo, lebo ved dam si jej potom viac, ale ta vona nejak…no neviem.
mugler -womanity
@oblaacik Ja používam Yves Saint Laurent -Libre…Kupujem si ju len v Taliansku v Ríme, lebo raz som si objednala z Notina na Slovensku a raz z Notina v Rakúsku a výdrž slabá…
@nikoletta1712 notino sú napodobeniny, už nikdy viac odtiaľ ....
@oblaacik ja mám parfémy rôzne : Hermés, Botega Veneta, Ch. Dior, Chanel, Tom Ford, Armani Privé, . Ťažko radiť, vôňa ťa musí niečím osloviť... Pre mňa je to veľmi osobná záležitosť, priam vášeň. Mám aj odtiaľto a dajú sa objednať vzorky.
Pani sa vyzná- skús tam napísať.
https://www.muschio.sk/perfume/
Používala som Armani - my way najdlhšie. Predtým som používala Armani - si.
Teraz som sa namotala na Ariana Grande - thank you next 😁 taká krásna vanilkovo kokosová vona dievčenská. Veľmi sa mi páči
JEAN PAUL GAULTIER LA BELLE LE PARFUM INTENSE a som s ňou spokojná, stačí jeden strek a vydrží celý deň. Jeden flakón mám rok a pol a zrejme ešte rok vydrží a to ju používam denne.
Moje srdcovky su: Givenchy L´interdit, Opium, Chanel Nr.5.
Co myslis pod "znackovejsie parfumy". To mas na mysli niche vone? Pozri Ingredients store v Prahe, maju aj web, tam si mozes objednat vzorky parfumov a ked si sa rozhodnes kupit, tak potom Ti tu cenu vzoriek odrataju.
@mell27 Takže je to naozaj pravda, že to nie sú originály?…
@oblaacik ja používam carolinu hereru Good girl, ariana grande cloud a teraz si najviac idem na gorgio Armani my way tá ma riadne dobrú vydrž a ešte la viest Belle od lancome tá je taká ťažšia ale tiež dlho vydrží. Teraz som mala vzorku od Paco rabbana pantom a tiež bola pekna len mi prišla skôr ako pánska ( bola fialová) 😅
@nikoletta1712 z notina sa mi viac krát stalo ze tie parfémy boli vôňou úplne iné a slabé nekúpila som roky nič minulý rok bola o tom diskusia že to nie je pravda lebo majú originály. Muž ztade objednal v decembri parfém Gucci ktorý používa bezne a ten parfém je slabý a nic nevydrží. A je to parfém nie toaletná. Ten co kupuje normálne v parfumérii. Takže nech si každý tvrdí co chce tie parfumy ztade sú cudne a už nikdy viac. Radšej vo Fannku alebo v Marionnaud
Nesmrtelna DKNY zelene jablko uz pomaly 20 rokov.
A Dior Jadore na ozaj velke prilezitosti ples/ svadba
Na bezny den do prace obchodu k lekarovi mi staci aj toaletka z oriflame robim s ludmi nemusi im odpalit dekel ked sa k nim priblizim..
@saxana000 aj moja!!! 🍏 Od prveho frajera som ju dostala ked vysiel, lebo sa mi pacil vo funn parfumerii 😁
A stiedam ju s DKNY fresh blossom 🌸
Teraz som od jeziska dostala Burberry Her toaletnu vodu, je svieza ale taka trochu vyraznejsia.
Ja zboznujem santal 33 od le labo. Alw na take bezne nosenie mam dior j´adore a chanel n5
Mugler Alien,Lanvin Eclat,Prada Paradoxe,YSL Libre,Carolina Herrera good girl,Black opium,Chloe,Versace Dylan blue pour toto su moje topky
@lakebabe Ďakujem za info…Sa mi len potvrdilo…Krásny deň prajem..🙂
ja nemám moc rada davovky čo nosí každá druhá.Z toho Opia alebo la vie est belle od Lancome ma už bolela hlava čo som zovšadial cítila.Ja som nedávno kúpila tous tous tú klasickú zeleno modrú ani nebola drahá.Tiež mám rada také citrusovky lahké na jar a leto.A tá je taká citrusovo čajová až trávová.Taká príjemná.Ani som ju zatial na nikom necítila.Potom fajn je aj nina ricci Nina tiež svieža s jablkom a pralinkou.Potom je dobrá DKNY ale nie jablko ale tá klasická s vodkou a citrusmi to je na leto topka.Svieža a tiež sa mi páči Mancera melody of sun ale tá je drahšia tiež ovocná o tej rozmýšlam na leto. Aj Un Jardin Sur Le Nil od Hermesa je svieža citruska ale to je tiež drahšia vôňa takže iba ovoňať
a ešte som si spomenula je velmi dobrá aj ange ou demon le secret tiež svieža citrusovka.Neviem či je to tu spomenuté.Nečítala som diskusiu🙂
za mna urcite vone od Lancome , alebo este jimmy choo a gucci guilty
Vsetky co som milovala prestali vyrabat. Milovala som U by Ungaro fever 4 her. Sice od Avonu ale nevonala ako avon. To sebavedomie ked som ju mala na sebe bolo zretelne aj okom. 😉
Ja používam D&G Light blue,je to moja srdcovka ❤️sem- tam niečo iné ale vždy sa k tomu vrátim😍
Nosím arabské parfemy moja srdovka je khamrah neskutočne dlhá vydrž ale nič pre ľudí ktorý nemajú radi silne orientálne vône. Lattafa gold je tiež úžasná silná sladká proste luxus, najslabšiu mám yaru ta je ženská sladká vanilkovo-jahodovy mix veľmi ženská a skôr na jar leto. Khamrah je zimná vôňa aj keď si ju občas dám aj teraz, ale je to taká škoricovo korenistá vôňa pripomínajúca Vianoce. 🙂