Ahojte viete poradiť fakt ze dobrý parfém ktorý má sladkú silnú vôňu? Aby ostal po mne závan 😀
sa chces niekomu pomstit? 😄
Originalne olejove parfemy maju silnu vonu, aplikuju sa po kvapke na zapestie a na krk a citit ich cely den. Ale su samozrejme aj riadne drahe 😄
prada paradoxe intense, lancome idole intense ... aj gucci guilty je sladka vona ... Ale pozor, su to dost intenzivne tazke vone, nie kazdemu vyhovuju , a je aj otazne, ci sadnu na tvoju pokozku ... moja rada, chod si pobehat parfumerky a ovoniavaj, mozno si aj strekni na zapastie, aby si vedela ako bude parfum vonat na tvojej pokozke
Ak niečo lacnejšie tak far away od avonu
Miss Dior 👍
Prosím ťa nerob to okoliu, je to riadne sebecké obkydať sa voňavkou tak, že ide závan za tebou. Ľuďom totiž býva z vôní zle.
Hypnose,Opium
@suge 😁 no to neviem, este som ho necuchal 🤪 ... ale mal som par vzoriek luxusnych vonaviek co kedysi davno sem doviezol jeden znamy, ked si v BA otvaral parfumeriu a fakt, ze z tej skumavky stacila kvapka na prst a tu dat na zapastia a krk a citil som ju este aj dalsi den i po sprche 😁😁 ... heh.. len ten biznis mu samozrejme zakapal, lebo take ceny ake to stalo si dovolilo mozno tak hornych 500 z celeho SK.
Asi najsilnejsia vona aku som mala je od Kenzo, Jungle. Sladka dost. To si 1x streknes a vonis cely den. Pouzivam fakt len na vecer a treba veeelmi opatrne a nou, je velmi silna. Najkrajsie voni tak az po hodine.
Alebo nedavno som si kupila Jean Paul Gaultier, La Belle, to je mega krasna sladka vona.
Ak chces lacnejsie, odporucam ist do Zary a tam maju napodobeniny parfemov, za par eur kupis kvalitny parfem, co vydrzi cely den.
Mam odtial jednu nadhernu sladku vonu, dam rano 2 streky a citit to az do vecera
Poison od Diora, ten klasický fialový.
pre mna aj My way od Armani