Aký opaľovací krém pre deti?

3. jún 2024

Aky opalovak pre deti pouzivate? Mame Dermacol a pride mi ze hrozne vysusuje pokozku. Neviem ci to robia vsetky ale skusila by som zmenu. Striedame aj s Wooden Spoon,tak neviem uplne ktory z nich to ma na svedomi. 🙂
Dakujem za tipy.

anonymous87
3. jún 2024

My uz 3 rok po sebe pouzivame Avene kids 50. Za mna naj co sme mali. Pripadne este Nivea 😄

autor
3. jún 2024

@anonymous87 vobec nevysusuje?

evka64
3. jún 2024

My pouzivame kremy z Lidlu Cien znacka sa mi zda...a super aj detske aj pre dospelych.

anonymous87
3. jún 2024

Nie. Vobec 🙂

danieli
3. jún 2024

Pre nas bioderma, zvyknem mat slnecnu alergiu a toto je moja zachrana, minuly rok som vyskusala aj ospevovanu kozmetiku inej znacky a vysypala som sa tak, ze to chcelo kortikoidy…uz neexperimentujem😂

simca06022011
3. jún 2024

jednoznacne by som pri detoch isla do bioderma/avene.. 50tok detskych. ALebo podobnych produktov z lekarni, tam ja vobec nesetrim a nehladam nahrady, akcie sa daju super zohnat, kupovla som 2+1 alebo taku nejaku akciu. ja som nebola spokojna ani s cien, ani DMkom, s dmkovymi 50tkami aj detskou sme totalne zhoreli na dvolenke, ale ze do bordova a ja som mala este aj vyrazky po rukach a ramenach z toho strasne... co sa mi nikdy nestalo s biodermou, cize tento rok uz pokusy nerobim. Ako doma na zahrade, v bezne dni ok... ale k vode a tak by som neriskovala nic.

Dermacol opalovaky vobec nepoznam

drakvak
3. jún 2024

Keď boli deti malé, cca do 5 rokov sme používali na odporúčanie lekárky Daylong a potom sme začali aj iné. Aktuálne som najviac spokojná s opaľovacou hmlou Bioderma 50+, naši veľmi nemusia krémy a mlieka, ani manžel.

mclissa
3. jún 2024

@anonymous87 ano Avene. Presne aj my pouzivame ten.

tamvtme
3. jún 2024

Ja pouzivam Biodermu pre deti

nikdenikto
3. jún 2024

Tento rok som skúsila Avene a ok

evka64
3. jún 2024

@simca06022011 my sme vobec nezhoreli z Cien a to tiez uz mame kadeco poskusane...chodime turecko a tam su horucavy teda...asi zalezi od pokozky

banalu
5. jún 2024

Wooden spoon ma stipal na tvari, do 10 minut som ho musela dat dole inak ma slo porazit. Skusala som viac krat, ci nahodou... tak som ho radsejnedavala ani malej 🤦‍♀️ inak sranda, ze som ho kupila na odporucanie xy mamiciek ...
Najviac sa mi osvedcil la roche posay anthelios pediatrics, to je uplna topka topiek. Bioderma bola tiez fajn, ale mne vadila ta kriedova vona a nebola AZ tak dobra ako ten la roche. A na prekvapenie, DM Sundance kids sensitive (ma dobre nie len recenzie, ale aj zlozenie) je paradny (kupila som len do zalohy, kym prisiel la roche) a je porovnatelny s la roche, akurat je lepkavensia koza po nom, ale dobre sa roztiera.

tamvtme
6. jún 2024

@banalu ano, tie prirodne tuti fruti pripravky vedia tiez robit riadne alergie a reakcie....ja som ako po prvom opalovaku pre dieta tiez siahla po wooden spoon, vsetko ok, bez problemov, na dalsie leto som ho tiez kupila a asi zmenili nieco v zlozeni, dieta sa mi vyhadzalo strasne, aj lekarka potvrdila, ze alergia na opalovak...mozno bol len zle skladovany, lebo tie prirodne su na toto haklive, ale prestala som pouzivat

autor
6. jún 2024

@banalu la roche mi tiez poradili v lekarni.. isla som si po Avene a ten nemali, tak uvidime co tento.
@tamvtme no tiez minuly rok nic nebolo a tento mame problem. Specialne som ho neskladovala takze je mpzne ze to zahralo nejaku rolu

jesenzima
6. jún 2024

Máme Biodermu, príručný v taske mám hodený Avene, také mini balenie, ale používam aj z dr Max detský na opaľovanie, je fajn ...

beronsche
6. jún 2024

Snažím sa vždy vybrať krém bez chemických filtrov a nanočastíc.
Výborný bol český Naif. A potom zmenili receptúru a je z neho ťažko roztieratelny biely sajrajt.
Tento rok mám prvý krát Solar Tea, dokonca v spreji a ten sa mi zdá dobrý.

yna1
6. jún 2024

Od Biodermy pouzivame uz roky a nemam mu co vytknut, takze rozhodne nemenim. Aj toto leto budem. A konkretne teda tento:
https://www.notino.sk/bioderma/photoderm-pediat...

slavomira236
8. jún 2024

My sme doteraz ladival pouzivali pre deti 50 tku mlieko. No treba castejsie natieraj lebo noeje vodeodolny..inak ok aj na dcerkinu ekzemovy pokozku bol