Su podla vas strie pekné alebo by ste sa ich zbavili a nepačia sa vam na luďoch? Muži - pačia sa vam strie (napriklad na stehnach zadku) u žien? Stretla som sa zatial s nazormi že je to hrozne , škarede, mam strie tak ma to dosť mrzí lebo ja si myslim že to je naša súčasť a je to prirodzené no rada by som vedela aj názory iných ludi ako to majú, prípadne čo použivate na zmiernenie(oleje,kremy…)
Nepoznam ani jedneho muza, ktory by povedal, ze strie su skarede. Dospeli muzi to vobec neriesia. Na druhej strane, nepoznam ani muza, ktoremu by sa vyslovene pacili. Ked som sa na to pytala v minulosti partnerov, odpovede zneli “je to v pohode” “nevadi mi to”, pripadne sa im pacia len strie na zadku.
Moj nazor je podobny, len zavisi od toho ze kde tie strie su. Osobne sa mi dokonca strie na zadkoch a bokoch velmi pacia, podla mna je to sexy. Na ramenach uz napriklad nie.
Na striach nie je nič pekné alebo škaredé, je to súčasť kože ako znamienka, jazvy, pehy, kŕčové žily ...
Mne strie u zien nevadia 👍
Tak sa nepýtaj na názor chlapcov, ale mužov.
Mám strie a čo s tým mám urobiť.Zoženštela som z roka na rok a mám ich od puberty a nie z nejakej nadváhy.
Môj muž má tiež strie kedže chudol a aj napriek svalnatej postave, vyšportovanej ich mať bude.
Nepoznam nikoho, kto by povedal, ze strie su pekne alebo dokonca sexi. To pocujem-citam prvy raz. Pre mna su ako vrasky - sucast zivota a nic s nimi neurobim (ak nechcem ist "pod noz").
Zatial som nestretla chlapa,ktory by strie riesil. Plno žien a muzov ich ma uz od puberty z rychleho rastu. A kolki "sportovci" ich maju z anabolik napr. na rukach, lebo naboptnali ako kurence 😁
@dahlia25 Mne osobne sa strie na bokoch u žien veľmi páči…Mne to príde také “ ženské”🙂
Ešte som nepočula,že by niekto vyhľadávali jazvy/strie ako korunu krasy u žien. Áno je to prirodzené, ale nie pekne, ešteže časom blednu a zvyšok pomôže laser.