Ahojte,čo používate teraz v lete ? Aký make up ? BB cream? Alebo niečo? Potrebujem niečo ľahké na tvár,Čo sa mi nezmaže, nezíjde a tak.
Mam mastný typ pokožky a veľmi veľa pórov
Čo by ste mi poradili? 😊
Ahoj, ja teraz používam bourjois bb krém healthy mix, mám zmiešanú pleť a hyperpigmentacie po akné, je ľahučký a ani neviem, že niečo na tvári mám, nekryje nejak extra, skôr ľahko až stredne ale pekne zjednotí 🙂 alebo občas len korektor a občas nič
Nič, ráno umyjem, večer umyjem. Jedine tak nejaký krém na opaľovanie. A riasenku na mihalnice
Charlotte Tilbury
Ja v lete používam Yves Saint Laurent
Touche Éclat
NARS Natural Radiant Longwear Foundation
Benefit hello happy, je úžasné ľahký, na opaleny pokožku top.
Ja si teraz dosť idem Fit me puder od Mybelline, zmatní a opticky vyhladí póry, trošku zjednotí..ak niečo potrebujem zakryť viac, tak si pomôžem korektorom
Ja dam spf a hotovo. Obcas puder.
bb krém Misha s spf. Je ľahký a mierne krycí. Nosím ho celý deň, občas prepudrujem. Je super 🙂
Od Lorealu true match ani neviem že ho mám, krásne zjednotí a nie je ťažký
@patrissaa Toto je pre mňa objav. Naozaj krásne zjednotí a pleť vyzerá krásne. Nie je ťažký na pleti, dávam si ho na SPF 50 a nemám pocit masky. Aj ho moja pleť veľmi dobre toleruje. Odporúčam veľmi.
Nič. Pokožka musí dýchať v horúčave
A derma fluid a BB cream Garnier
BB cream od Methode Jeanne Piaubert, za mňa najlepšie na pleť celoročne. Je síce drahší, ale splni to co sľubuje, je ľahký, kryje skvelé a neupchava póry, a pokožka je hebká . A to som skôr narodena🤣
Len lokalne korektor 🙂 a prepudrovat celu tvar nejakym lahkym transparentnym pudrom