Aký kulmofén odporúčate?

arexka
3. jan 2023

Chcem sa spýtať na skúsenosti s kulmofenmi je lepší rotačný alebo bez rotacie?ten rotačný nešklbe vlasy ? A ake značky odporúčate a ste spokojne 🙂 dakujem za rady 🙏 moje vlasy su po umyti krepovite už dva roky si ich nefarbim nič s nimi nerobim sem tam berem vitaminy na vlasy davam si olejčeky kremy vyživujúce masky ale nejak niesu tak prirodzene uhladene hlavne konce chcem si nechat dlhe kedze v lete chceme svadbu , kratke vlasy neznašam
Či su tie kulmofeny k niečomu či len vyhodene peniaze ..lebo ak to pôsobí moc teplo asi to vlasom tiez nebude pomáhať 😐

luccija
3. jan 2023

Ako píšeš fúka teply vzduch a tiež ničí vlasy.Ja ho používam, ale nie pravidelne mám Braun.

mamulik10
3. jan 2023

@arexka ahoj ja som si kúpila od rowenty a kupila som si to z dôvodu, ze mam redšie vlasy tak ze sa mi podari snad vykúzliť objem 🙈 raz som to použila lebo vlasy to skôr uhladi ako zvacsi objem

lenka1231
3. jan 2023

Záleží od toho aký máš budget, ale za mna určite Dyson Airwrap, urobí naozaj krásny objem a vlasy sú po ňom nadychane a aj vyzerá oveľa zdravšie, nevýhodou je však cena 🙂

luccija
3. jan 2023

@mamulik10 ty máš rovné dlhé vlasy, keď teda máš také ako na foto.Ja mám postupne zostrihané a objem mi spravi

syslik81
3. jan 2023

tak ja som mala dyson air wrap a vratila som ho nazad riadne predrazena prkotina.. a suhlasim s nazor 80% ludi co s nom ma rovnaku skusenost -vlasy natoci uzasne vlny -ale trvaju len 10-15 min potom vlasy ako predtym..jedine s xy stylicgovych produktov-kt vlasy zatazia znicia a tym padom cele to caro zmyzne tiez ... obycajna kulma alebo zehlicka urobi vacsiu radost

arexka
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luccija
3. jan 2023

@arexka zaujímavá farba pekná.A nechceš si to skratit? ja by som to ostrihala máš peknú tvár.Je to farbenim, slnkom možno sú jemné...nekupuj si kulmofen bude to ešte horsie

arexka
autor
3. jan 2023

@luccija nie strihať nechcem som rada že mi od porodu narastli mala som ich len po plecia brala som revitalon vitaminy a super sa mi polepšili zhustli kopa novych vlasov mi rastie neznášam kratke vlasy ..podstrihavam ich minimalne

syslik81
3. jan 2023

@arexka na konce si davaj arganovy olej ..maroccanoil je ok alebo aussie hemp .. alebo Elizavecca - Collagen Ceramide Coating Protein Treatment ma naozaj milo prekvapil

arexka
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mamulik10
3. jan 2023

@luccija uz nie nemám... tym ze mam tak riedke vlasy som nosila clipy. Moje vlasy sú dlhé ale su zostrihane.. a aj napriek tomu nemám objem 🙈

seahorse27
3. jan 2023

Rozumiem tvojej tuzbe mat dlhe vlasy do svadby, ale potom si daj konce zostrihat. Vlasy budu vyzerat zravsie aj hustejsie. V tomto obdobi sa konce nicia a lamu aj kvoli polyesterovym bundam, o ktore sa suchaju a kvoli zmene teplot von-dnu. Do svadby uz tie konce asi nespravis, len to zakamuflujes - nie kulmofenom, ale zehlickou. Zaroven si ich vsak aj viac znicis. Pri tepelnej uprave treba vzdy pouzivat termoochranu. Na umyvanie hydratacny sampon a balzam/kondicioner, raz so tyzdna masku a podla potreby olejceky. Mozes skusit koncentrovanejsiu starostlivost, ako najdes v drogerii. Dlhovlasky si chvalia napr. radu Resistance od Kerastase.

arexka
autor
3. jan 2023

@seahorse27 ja mam take vlásy odmalička mam taku štruktúru vlasu momentalne s nimi nič nerobím nefarbim nefenujem nežehlim len umyjem šampón+maska kondicioner a necham voľne uschnúť mam leske su len tie konce mam trocha krepove ale strihat sa nemienim vdaka za rady pytala som sa na kulmofen nie ci sa mám strihať

seahorse27
3. jan 2023

@arexka ok, tak sa nestrihaj 😃 Kulmofen ti krepovite konce nezachrani, ani len nezakamufluje, skor este viac ti ich ponici - to je moja rada ohladne kulmofenu, okrem ineho. Nemas za co 🙈