Aký gél,penu alebo vax používate na kučery? Roky používam produkt z Uk ale už ho nevyrábajú .poraďte čo vám drží pekne kučeravé vlasy? Dik
@lily14 existuje stranka kučeravévlasy.sk akebo kudrnatevlasy.cz tam majú špeciálne veci na kučeravé vlasy aj podľa druhu vlasu vlny sú rôzne kupujem tam už niekoľko rokov aj šampón bez sulfatov a všetkých tých zlých veci aj kondicioner aj krém na fixáciu kucier . Potom vlasy ráno iba osviežiť rozprašovačom necesat oni opäť ožijú
@lucka261177 dik idem kuk
@lily14 vyskúšala som mnoho prípravkov (aj zo stránky kucerave.sk) a najviac mi vyhovuje zn. L'oréal professionnel curl expression. Z tých všelijakých speci prípravkov som mala hlavu plnú lupín. Toto natapkam na vlasy, vysusim ca minútku s difuzerom a hotovo.
@lucka261177 Dajte nejaký typ na šampón, kondicioner, refresh, nezmávateľný kondicioner ... ďakujem
@andreakotesova ktoré to je máte foto? Tak si to predstavujem
@lily14 mam šampón
@lily14 po umytí dám toto na "stuženie"
@lily14 ráno nastriekam týmto a vlasy len pomačkám
@lily14 tie všakovaké bezoplachove ale aj oplachove kondicionéry a pod. si nedávam, lebo potom mam pocit mastných vlasov a to neznášam.
@77katarina ono sa to rozdeľuje podľa typu vlasov sú aj tkz. Afro kucery to je úplne tvrdý typ vlasu ktiry vyžaduje ťažké mastné produkty je až 9 druhov vĺn. Navštívte stránku kudrnatevlasy.cz tam zistite typ vlasu a odporúčané produkty .
Ja som celkom spokojná s Nivea CURL stiling primer
@lucka261177 Mám jemné vlasy, nie Afro. Tie stránky poznám aj odtiaľ objednávam už dosť dlho. Len som chcela vedieť, čo si vy kupujete, nejaký typ.
@lily14 pozrite si niečo o cgm metóde 😉
@77katarina kupujem si šampón cantu kvôli cenovej dostupnosti kondicionery skusam rôzne ešte som akoby úplne nenašla to práve z čoho by som odpadla krém po umytím na fixáciu mám tiež cantu bolo to obrovské a pomaly sa to míňa ked to zmiešam s olejom celkom sa to dá ale je to ťažké a to ja mám dosť veľké prstienky . Popravde vždy ked chcem niečo nové skúsiť čo ma ako tak Ok cenu nemajú to skladom 🧐raz som mala jednu vzorku ta bola super skúsim to nájsť
@lucka261177 od Cantu gél mi robí hrozné lupiny napr.
@77katarina toto bol krém na vlasy super
@lucka261177 Mala som Cantu značku, no pre mňa hrozné : aj šampón, aj 2 druhy gélov ... mne to jednoducho nesadlo, lebo mám moc jemné vlasy. A značka CANTU je na Afro a tvrdé vlasy.
@andreakotesova Aj ja som z jedného gélu Cantu na vlasy mala lupiny. Mala som aj Cantu, čo definuje vlny a strach a hrôza.
@77katarina ano, mam aj tuziaci krem Cantu a aj z neho mam lupiny.
Prirodzene kučeravé alebo natocene?