Aký dezodorant je vhodný pre deti?

ivusska881
5. sep 2023

Dobrý deň, aký dezodorant je vhodný pre deti. ďakujem

marcellka32
5. sep 2023

Žiadny .....denná sprcha a čisté prádlo

44janica44
5. sep 2023

Dieta aky vek? Pubertak alebo skolkar?

patka06
5. sep 2023

čo považuješ za deti?
Ak tvoje podľa profilu, tak žiadny

rillwen
5. sep 2023

Bežný dezodorant nie je ktovieako vhodný ani pre dospelého.

majamat
5. sep 2023

tak maximalne nejaka telova voda, kvetinova, ci ovocna a prirodna. no na prirodne produkty byvaju alergie, ale myslim si, ze vyrobcovia sa snazia tomu zabranit a pouzivaju skor menej alergizujuce zlozky.
treba skusit.

inak nic pre male dieta, pre pubertaka ( este na zakladke ) mozno njeky prirodny deodorant.

samimami777
5. sep 2023

@ivusska881 čo myslíš pod pojmom dieťa ? Ak už staršie tak 12-15rocné ktoré má problém s potením tak by som kúpila v lekárni na to určené produkty.

iwesska
5. sep 2023

Prirodna kozmetika bez chemie.

januska12323
5. sep 2023

3 a 6 ročné žiadny nepotrebujú.

minenkak
5. sep 2023

@ivusska881 žiadny a ani pre dospelého

bluemoon24
5. sep 2023

@ivusska881 pokud potrebujes deodorant pro dite, sla bych do neceho takoveho https://www.biorythme.cz/p/257/prirodni-bezsody... - prirodni, bezsody, s jednoduchym slozenim, nebrani poceni, pouze pohlcuje zapach.

luliu
5. sep 2023

Kryštál z DM alebo ak treba niečo silnejšie, tak treba bez hliníkových soli. Čítam krásne rady žiadny, ale nechať chodiť smradľavého pubertiaka či pubertiacku, to asi nie....

zuzubb007
5. sep 2023

Ano nadhera rady jedna lepsia ako druha, tak lepsie je smrad citit vsade kade dieta ide naozaj, alebo osprchovat sa a o hodinu spotene pazuchy potlesk zeny vsetky zijete v lese na samote alebo co, poradila by som sa v lekarni, pripadne v dm maju take menej agresivne, alebo cez net popozerat bez hlinika

oli18
5. sep 2023

@zuzubb007 deti, ktore ma autorka v profile, maju byt vysprchovane, v cistom obleceni a ziadnu vonavu chemiu nepotrebuju. V lete sa poti skoro kazdy a detsky pot nie je smradlavy. Z teba musi mat chemicky priemysel radost, takato spotrebitelka 🙉. A zivotne prostredie ti nieco hovori, ci len chemia namiesto mydla a vody?

jana_eyre_2
5. sep 2023

Môj najstarší syn má 11r, je ešte dieťa ale dospieva a k tomu patrí aj potenie.. sprchuje sa pravidelne, chodí čistý ale napriek tomu jeho pot niekedy riadne smrdí.. to by som teda bola fakt super mama keby som ho nechala chodiť medzi kamošov smradlaveho 😒 používa niveu kde je 0% hliníkových soli a bez alkoholu.. pokiaľ nie je hic tak si ho nedá a nepotrebuje ho, ale keď je teplo tak si ho sám chce dať..

zuzubb007
5. sep 2023

@oli18 no predstav si, ze sprchu poznam 2 x denne to po prve a po druhe ja keby si nedam dezodorant tak po hodine v praci smrdim ako tchor, ono poznam presne kto nepouziva deo to citit na metre, po dalsie neviem kolko rocne ma autorka deti, hadam dezodorant nebude davat 5 rocnemu, ale deti od 10 rokov uz zvacsa posmrdkavaju, raz bola u nas suseda 12 rocna a taky smrad som nezazila z potu som vetrala dve hodiny, takze tak

januska12323
5. sep 2023

@zuzubb007 autorka má v profile 3 a 6 ročné deti, tie ak nemajú žiadnu chorobu nemôžu smrdieť. Pot začína zaváňať až s nástupom puberty.

zuzubb007
5. sep 2023

@januska12323 ano s tym suhlasim, mozno ma nevlastne deti snad normalnu matku by nenapadlo tak malym detom nieco davat

zuwa78
5. sep 2023

@zuzubb007 kup si gulicku Vichy z červenym vrchnakom...nebudes sa potit ani smrdiet.....je topka....kupis v lekarni

oli18
5. sep 2023

@zuzubb007 asi sa pyta na susedove pubertalne deti, ci?
@ivusska881

marika020
28. okt 2024

To len ženy môžu byť k sebe také hnusne 🤐 Môj syn ma 10 r. a používa fialový kryštálový deodorant Salt of Earth , splnilo to moje očakávania 👍