Ahojte kozmetičky.
Spravila som si kurz a pracujem v salóne. Budúci rok mám v pláne si otvoriť svoj vlastný priestor a zvažujem akú kozmetickú značku zvoliť.
Čo používate vy a ako ste spokojné ?
Aké typy produktov Vám u ktorej kozmetiky chýbajú, vyhovujú, nevyhovujú..
Taktiež ak máte o kozmetike nejaký osvedčený dobrý kurz, podcast, knihy, čokoľvek… som ako špongia a chcem toho nasávať čo najviac.
Ďakujem za typy triky a rady.
Moja kozmetička používa solanie
Záleží, akú máš cieľovú skupinu z pohľadu ceny. Napríklad spomínaná Mary Kay bez ohľadu na cenu je podľa mňa kozmetika jedna z najhorších možných. Za mňa Annamerie Börlind, Mary Cohr, Juvena a La Prairie.
@bubka123132 Zalezi aj na tom aky "exkluzivny" salon chces. Ci chces beznu klientelu a aj kozmetiku v takej strednej cenovej hladine alebo chces nieco luxusne, ovela drahsie a oslovit teda iny typ klientiek.
Ak by si išla do niečoho lacného, tak mne je sympatická česká klasická značka Ryor.
V zivote by som nesla ku kozmeticke ktora pouziva mary kay. To uz asi ako keby pouzivala avon
Kedze kazda plet je ina neviem ci najdes jedinu znacku ktora ma portfolio produktov na uplne vsetky typy pleti. Aspon 2 znacky, a potom uz len sledovat skusenosti
@vanilkovazmrzka Kiehl’s napr. je na toto fajn značka , je tam portfólio všetkých typov pleti
Moja použiva syncare a ja som spokojná ale videla som u nej rozne značky
@vanilkovazmrzka presne. Ja osobne radšej Avon alebo Oriflame alebo kľudne aj Balea, len nie Mary Kay.
No tak drogeriovu kozmetiku asi urcite nie, tak isto tie znacky ako Oriflame, Avon alebo Mary Kay. v akej cenovej hladine sa chces pohybovat? Lebo to nie je len tak, ze ja si nakupim kozmetiku a budem to mat v salone. Ty sa stavas kvazi partnerom tej znacky. Dermalogica, Juvena, Annemarie Borlind. To su znacky kozmetiky, ktora je kvalitna, maju velmi dobre osetrenia nastavene.
Moja kozmetička používa Alcinu a Medik8.
Moja kozmeticka Medik8 a Dr.Belter
@melanta pouzivala som ju roky,sem tam siahnem po niektorych vyrobkoch. Velmi vdacna kozmetika
Dermalogica https://kambria.sk
Myslím že by si mala pozerať na niečo osvedčené z iných salónov, ale toto je dosť individuálne. Niekde používajú MaryKay inde zas niečo iné.