Akú kozmetiku zvoliť do salónu?

bubka123132
27. máj 2024

Ahojte kozmetičky.
Spravila som si kurz a pracujem v salóne. Budúci rok mám v pláne si otvoriť svoj vlastný priestor a zvažujem akú kozmetickú značku zvoliť.

Čo používate vy a ako ste spokojné ?
Aké typy produktov Vám u ktorej kozmetiky chýbajú, vyhovujú, nevyhovujú..

Taktiež ak máte o kozmetike nejaký osvedčený dobrý kurz, podcast, knihy, čokoľvek… som ako špongia a chcem toho nasávať čo najviac.

Ďakujem za typy triky a rady.

tabakmirka
27. máj 2024

Myslím že by si mala pozerať na niečo osvedčené z iných salónov, ale toto je dosť individuálne. Niekde používajú MaryKay inde zas niečo iné.

veklipo
27. máj 2024

Moja kozmetička používa solanie

melanta
27. máj 2024

Záleží, akú máš cieľovú skupinu z pohľadu ceny. Napríklad spomínaná Mary Kay bez ohľadu na cenu je podľa mňa kozmetika jedna z najhorších možných. Za mňa Annamerie Börlind, Mary Cohr, Juvena a La Prairie.

nafka0483
27. máj 2024

@bubka123132 Zalezi aj na tom aky "exkluzivny" salon chces. Ci chces beznu klientelu a aj kozmetiku v takej strednej cenovej hladine alebo chces nieco luxusne, ovela drahsie a oslovit teda iny typ klientiek.

melanta
27. máj 2024

Ak by si išla do niečoho lacného, tak mne je sympatická česká klasická značka Ryor.

vanilkovazmrzka
27. máj 2024

V zivote by som nesla ku kozmeticke ktora pouziva mary kay. To uz asi ako keby pouzivala avon

vanilkovazmrzka
27. máj 2024

Kedze kazda plet je ina neviem ci najdes jedinu znacku ktora ma portfolio produktov na uplne vsetky typy pleti. Aspon 2 znacky, a potom uz len sledovat skusenosti

nicoletta98
27. máj 2024

@vanilkovazmrzka Kiehl’s napr. je na toto fajn značka , je tam portfólio všetkých typov pleti

minesasubu
27. máj 2024

Moja použiva syncare a ja som spokojná ale videla som u nej rozne značky

melanta
27. máj 2024

@vanilkovazmrzka presne. Ja osobne radšej Avon alebo Oriflame alebo kľudne aj Balea, len nie Mary Kay.

lasona
27. máj 2024

@veklipo tiež používam solanie, majú super program, dobre ceny

muchotrafka298
27. máj 2024

No tak drogeriovu kozmetiku asi urcite nie, tak isto tie znacky ako Oriflame, Avon alebo Mary Kay. v akej cenovej hladine sa chces pohybovat? Lebo to nie je len tak, ze ja si nakupim kozmetiku a budem to mat v salone. Ty sa stavas kvazi partnerom tej znacky. Dermalogica, Juvena, Annemarie Borlind. To su znacky kozmetiky, ktora je kvalitna, maju velmi dobre osetrenia nastavene.

janinque
27. máj 2024

Moja kozmetička používa Alcinu a Medik8.

laskonka_lasky
28. máj 2024

Moja kozmeticka Medik8 a Dr.Belter

laskonka_lasky
28. máj 2024

@melanta pouzivala som ju roky,sem tam siahnem po niektorych vyrobkoch. Velmi vdacna kozmetika

lengysk
8. júl 2024

Dermalogica https://kambria.sk